Proiecte personalizate frumoase de la britanicii de la Buster+Punch, care combină frumusețea tehnică cu o măiestrie solidă a designului.

6 noiembrie 2023
Proiecte personalizate frumoase de la britanicii de la Buster+Punch, care combină frumusețea tehnică cu o măiestrie solidă a designului.
O nouă și talentată companie de iluminat și-a găsit drumul spre Lampemesteren și impresionează pe toată lumea cu estetica sa brută, industrială, cu expresii transparente și modele personalizate, unde fiecare piuliță și șurub este atent analizat și nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Numele este Buster+Punch, iar compania a început ca un atelier de motociclete personalizate în estul Londrei. Proprietarul atelierului a fost Massimo Buster Minale, un absolvent de arhitectură care și-a dezvoltat rapid un ochi pentru detalii și a reușit să combine trecutul său de arhitect cu experiența sa din atelier. Rezultatele de succes ale flerului și talentului lui Minale au crescut rapid în popularitate, la fel ca și cererea pentru produsele sale. În 2013, Minale a decis să deschidă compania de lămpi Buster+Punch, care se bazează pe aceleași principii ca și atelierul de motoare: fiecare detaliu al creațiilor Buster+Punch este proiectat de ei înșiși și, prin urmare, fiecare parte a lămpilor este, de asemenea, vizibilă, permițând ca fiecare detaliu desenat de mână să se pună în valoare.

Vezi toate modelele frumoase de iluminat de la Buster+Punch aici.

În mod unic, Buster+Punch produce, de asemenea, propriile becuri de design. Deoarece majoritatea modelelor de lămpi ale companiei sunt fără umbre, Buster+Punch a realizat necesitatea unei surse de lumină estetice și prezentabile care să completeze și să rafineze designul general al lămpii. În timp ce majoritatea celorlalți producători de lămpi ignoră în mare măsură becul în sine în proiectele lor de lămpi, Buster+Punch a creat o întreagă colecție de modele de becuri orientate spre design, care păstrează toate calitățile practice ale becurilor convenționale. Toate becurile au sticlă colorată în gri fumuriu, auriu chihlimbar și altele, iar în interior un tub de lumină vizibilă prin care lumina LED este emisă într-o strălucire blândă și plăcută. Puteți găsi toate becurile de la Buster+Punch aici.

Aflați mai multe despre marcă și găsiți întreaga gamă de modele frumoase de la Buster+Punch aici..