Lămpile pentru birou - formă și funcțieLĂMPI PENTRU BIROU

Aveți nevoie de o iluminare bună, indiferent dacă stați în birou o zi întreagă sau doar câteva ore. Există doi factori de luat în considerare - iluminarea eficientă a zonei în care veți lucra și alegerea iluminatului corect pentru tipul de muncă pe care o veți face.

Spațiul dvs. de lucru trebuie să fie iluminat clar și practic - o lampă de birou flexibilă de înaltă calitate este un bun început. O altă idee foarte bună este combinarea luminii naturale și artificiale, dacă acest lucru este posibil în biroul dumneavoastră. Dacă vă petreceți cea mai mare parte a zilei de lucru folosind un computer, veți avea nevoie de și mai multă lumină pe spațiul de lucru - urmăriți o tranziție lină între lumina de lucru și ecran.

Forma și funcția merg mână în mână atunci când se creează o bună iluminare, iar iluminatul bun este o parte vitală a creării unui mediu de lucru adecvat.

O lampă de birou cu LED-uri?.

Iluminatul de birou cu LED-uri creează un mediu de lucru mai bun și vă economisește bani. O sursă de lumină LED va asigura cea mai eficientă iluminare a spațiului dvs. de lucru și există alte câteva avantaje ale LED-urilor care merită să fie luate în considerare atunci când cumpărați o nouă lampă de birou.

Becurile LED au o durată de viață lungă - de la 10 la 25 de ani - așa că va trece destul de mult timp până când va trebui să înlocuiți unul. De asemenea, acestea utilizează mult mai puțină energie decât becurile cu incandescență convenționale, iar diferența o veți observa pe factura de electricitate. Un ultim avantaj al LED-urilor este că nu degajă căldură, astfel încât nu vor afecta climatul interior al biroului dvs.

Am adunat câteva sugestii de lămpi potrivite pentru birouri și birouri, atât cu LED, cât și fără LED. Lămpile de birou nu trebuie neapărat să folosească LED-uri, dar noi credem că acestea sunt alegerea optimă.
.
Lampa de masă Kelvin de la brandul italian Flos este lampa perfectă pentru birouri și spații de lucru. Sursa sa de lumină LED încorporată proiectează toată lumina în jos, pe spațiul de lucru, adică exact acolo unde vă doriți.

Această lampă de birou elegantă și funcțională are, de asemenea, un cap înclinabil, ceea ce facilitează și mai mult reglarea lămpii în funcție de nevoile tale. Kelvin este, de asemenea, dotată cu un variator tactil în 3 trepte. De asemenea, este disponibilă în două dimensiuni și în patru culori neutre - negru, alb, crom și antracit.

Imagine de pe Pinterest
Această lampă a fost inspirată de frunzele unui copac - forma lămpii se schimbă pe măsură ce înclinați capul în același mod în care frunzele își schimbă forma atunci când dansează în bătaia vântului. Lampa de masă Leaf de la marca daneză Muuto este perfect potrivită pentru a fi folosită pe un birou și funcționează bine atât ca lampă de lucru, cât și ca lampă de citit.

Leaf are încorporată o sursă de lumină LED reglabilă, astfel încât puteți ajusta intensitatea luminii în funcție de situație. Este disponibilă atât ca lampă de masă, cât și ca lampadar de podea și este disponibilă în culorile alb, negru, verde și gri.

Imagine de pe Pinterest
Lama de masă Lama de masă Wood de la Muuto este o interpretare modernă a clasicei și popularei lămpi de arhitect. Această lampă unică radiază răcoare nordică contemporană și este ideală atât ca lampă de citit, cât și ca lampă de lucru.

Wood vine cu un bec cu halogen inclus, dar sunteți liber să cumpărați în schimb un bec cu LED, dacă asta preferați. Această lampă superbă este confecționată din pin uscat și uns cu ulei alb și are un cablu alb din PVC.

Imagine de pe Pinterest

Lămpi și tavanul biroului - ce trebuie să știți.

Înainte de a alege o plafonieră sau un pendul pentru birou, luați în considerare biroul dumneavoastră. Este întotdeauna o idee bună să profitați la maximum de lumina naturală din încăpere, așa că ar trebui să vă poziționați biroul astfel încât orice lumină naturală să vină din lateral - acest lucru ajută la evitarea reflexiilor pe ecranul calculatorului. Același principiu se aplică și în cazul iluminării artificiale. Plasarea unei plafoniere sau a unui pendul deasupra sau chiar în fața ecranului dvs. va crea reflexii, așa că vă recomandăm să o poziționați în schimb lateral. Experimentați cu diferite locații înainte de a scoate cutia de scule și de a instala permanent lampa. Înălțimea este, de asemenea, un factor. Sfatul nostru este să atârnați un pendul la cel puțin 120 cm deasupra suprafeței de lucru, dar dacă biroul dvs. are un tavan înalt, puteți atârna lampa cât de sus doriți.

Am adunat câteva exemple de pandantive și lămpi de tavan pentru birou care arată foarte bine.
.
Pandantivul PH 5 de la Louis Poulsen este un adevărat clasic în materie de design. Această lampă extrem de populară funcționează la fel de bine în birou ca și în restul casei. Datorită sistemului său cu mai multe abajururi, PH 5 oferă o iluminare difuză și este 100% fără strălucire.

Acest pendul minunat este disponibil într-o gamă largă de culori care se potrivesc cu tendințele actuale de decorare și este disponibil și în diferite dimensiuni. PH 5 produce o lumină de lucru de înaltă calitate, acoperind eficient spațiul de lucru fără a orbi. Lămpile PH 5 au fost proiectate de Poul Henningsen.

Imagine de pe Pinterest
Being de la Philips Hue este o plafonieră simplă și elegantă, care este un accesoriu perfect pentru birou. Aceasta proiectează lumina direct în jos, în cameră, precum și lateral, în lateral, care se reflectă pe tavan și în cameră. Această lampă inteligentă este prevăzută cu sistemul Hue White Ambiance, care vă permite să îi reglați intensitatea și culoarea la nivelul de care aveți nevoie.

Pentru o lumină de lucru optimă, ar trebui să setați temperatura de culoare la aproximativ 4.000 kelvin; pentru un plus de energie, creșteți-o la 6.500 kelvin. Fiind are o mulțime de alte caracteristici practice, ceea ce face ca această lampă de tavan să fie deosebit de utilă în Birou. Being este disponibil în alb și negru.
Lexine Silver de la Arcchio este o plafonieră clasică pentru birourile mari. Lampa are un design minunat și simplu, care se integrează perfect în orice mediu din poziția sa suspendată pe tavan. Lexine este dotată cu o lumină LED integrată și o suprafață mată care distribuie lumina într-un mod uniform, confortabil și fără strălucire. Puteți chiar să plasați mai multe pandantive împreună pentru o strălucire mai amplă, care ajunge în toate colțurile biroului.
Designul elegant și necomplicat al Pandajului S1 plat de la LIGHT-POINT înseamnă că este o altă opțiune excelentă pentru birou. Are o sursă de lumină LED încorporată, ceea ce îi minimizează profilul și vă permite să îl atârnați mai jos decât alte penduli fără a perturba liniile de vizibilitate. Oferă o lumină moale, confortabilă și fără strălucire, ideală pentru utilizarea la birou.

Pendulul Flat S1 este disponibil în alb și negru. Simplitatea și designul său nepretențios înseamnă că este ușor de încorporat în orice schemă de design și în orice casă.

Lămpile de birou, ergonomia și tu.

O iluminare bună este o necesitate atunci când stați la birou, muncind din greu. Atunci când acest iluminat ia forma unei lămpi de birou, este important ca iluminarea să vină din lateral și sub nivelul ochilor - acesta este cel mai bun mod de a evita reflexiile pe ecranul computerului și de a fi orbit de lampă. Vă recomandăm să plasați lampa pe partea opusă mâinii dumneavoastră dominante, adică dacă sunteți dreptaci, poziționați lampa pe partea stângă etc. (Un ultim sfat pentru evitarea reflexiilor pe ecran - dacă lucrați lângă o fereastră, poziționați ecranul la un unghi de 90° față de fereastră).

Este o idee bună să optați pentru o lampă de birou care este flexibilă/reglabilă, astfel încât să o puteți poziționa exact acolo unde aveți nevoie de ea. O lampă cu distribuție asimetrică a luminii este o altă alegere practică, deoarece mărește cantitatea de iluminare proiectată lateral pe suprafața de lucru.

În timp ce lămpile de birou și de masă sunt cele mai comune alegeri pentru iluminarea spațiului de lucru, în mare parte datorită flexibilității și portabilității lor, vedem aplice de perete în tot mai multe birouri. Există pe piață o mulțime de aplice practice și reglabile, ideale pentru utilizarea la birou - sperăm că vă vor inspira exemplele pe care le-am inclus mai jos, împreună cu câteva lămpi de birou excelente.
.
Lampa de masă Tolomeo de la Artemide este una dintre cele mai populare lămpi de masă din lume, cu o putere luminoasă ridicată și o flexibilitate excepțională.

Întregul corp al lămpii este reglabil, oferindu-vă un control complet asupra luminii sale. Designul lui Tolomeo este elegant și necomplicat și este clar că forma urmează funcția. Această lampă de masă superbă este disponibilă în aluminiu, negru și alb și se va potrivi cu ușurință în aproape orice birou. Familia mai mare de lămpi Tolomeo conține alte modele de masă/birou într-o gamă largă de dimensiuni și culori.

Imagine de pe Pinterest
Pentru o lampă de masă cu adevărat clasică, nu căutați mai departe de Lama de masă AJ de la Louis Poulsen. Forma unică a acestei lămpi elegante și frumoase a fost creată de legenda designului Arne Jacobsen. Este o lampă de birou perfectă, oferind o distribuție asimetrică a luminii, optimă pentru muncă.

Capul impresionant al lămpii se înclină, de asemenea, astfel încât să puteți orienta lumina exact acolo unde aveți nevoie de ea.

AJ este disponibilă în 10 culori superbe - lampa din imagine este în petrol deschis.

Imagine de pe Pinterest
Aplica 265 de la marca italiană Flos este o lampă extraordinar de utilă - poate înlocui o lampă de masă, o lampă de podea și un pendul. 265 are un braț lung de 2 metri, ceea ce vă oferă o flexibilitate și o precizie uriașă în ceea ce privește iluminarea biroului dvs.

265 este o lampă izbitoare și foarte atractivă, al cărei design superb va împodobi orice birou. Atât din punct de vedere al ergonomiei, cât și al reglabilității, este extrem de practică. Această aplică de perete realizează un echilibru perfect între estetică și performanță și ar putea chiar să vă ajute să vă creșteți productivitatea! 265 este disponibilă în alb și negru.

Imagine de pe Pinterest
Aplica Bestlite BL6 de la producătorul danez GUBI este un clasic atemporal cu un design frumos și elegant. Este o lampă flexibilă, deoarece atât capul lămpii, cât și brațul sunt reglabile. BL6 este ideală pentru utilizarea la birou, deoarece puteți regla cu precizie iluminarea pe spațiul de lucru.

De-a lungul istoriei sale îndelungate, BL6 a fost preferata arhitecților și designerilor și le-a făcut orele de lucru mai plăcute și mai productive. Această minunată lampă de perete este disponibilă în nouă combinații de culori diferite și vă va lumina cu siguranță biroul.
Kimya Lampă de masă Brass/Marble de la Lindby este un design incredibil de elegant și decorativ, cu puterea de a transforma orice birou plictisitor. Lampa este o combinație sofisticată între o bază frumoasă de marmură, o ramă rafinată din alamă și un abajur frumos în formă de bilă cu un bec vizibil care completează expresia vizuală a lămpii. Puteți folosi un bec decorativ cu o suprafață mată pentru a minimiza strălucirea și puteți opta, de asemenea, pentru un bec reglabil, astfel încât să aveți controlul asupra luminozității. Dacă vă doriți o sursă de lumină funcțională și un element estetic pentru biroul dvs., Kimya este soluția perfectă.
Lama de masă Eleni Alb de la Lindby are un design simplu și modern, ca să nu mai vorbim de funcționalitatea ridicată care face din această lampă o necesitate absolută pentru biroul tău. Puteți comuta între patru setări, de la 3000 la 6200 Kelvin, care variază de la un alb cald la o lumină rece. De asemenea, puteți modifica luminozitatea după cum credeți de cuviință, astfel încât să aveți întotdeauna lumina perfectă. Puteți chiar seta lampa să se oprească automat după 60 de minute. În plus, atât brațul, cât și capul sunt incredibil de flexibile, astfel încât pot fi înclinate și ajustate pentru a fi orientate în orice direcție aveți nevoie. Această lampă modernă și cu consum redus de energie vă înfrumusețează biroul.

Eleni este disponibilă și într-o culoare neagră elegantă- găsiți-o aici.
Lampa de masă Profina Bronze de la Lindby este un design clasic într-o ediție modernă și elegantă. Lampa are o expresie atemporală și exclusivistă, care vă înfrumusețează biroul. Lampa este formată dintr-un cadru lustruit în bronz sau rugină, asigurând un contrast uimitor cu abajurul alb crud care poate fi reglat după cum considerați necesar. Abajurul din sticlă albă crudă emite o lumină moale și confortabilă în toate direcțiile, iar pentru a o stinge, trageți de întrerupătorul de tragere care vă duce cu gândul la vremurile de altădată. Designul iconic a rezistat testului timpului, astfel încât lampa estetică și atemporală este gata să vă împodobească biroul pentru anii ce vor urma.

Găsește lampa Profina în frumoasa nuanță rugină aici!

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sfaturi, nu ezitați să contactați echipa noastră prietenoasă și competentă de la Serviciul Clienți prin e-mail, telefon sau chat - sunt bucuroși să vă ajute!
GĂSIȚI GAMA NOASTRĂ DE LĂMPI DE BIROU AICI