Lampi de stâlp

Întotdeauna ne străduim să creăm o casă frumoasă care să nu facă compromisuri în ceea ce privește confortul și confortul. Este firesc să ne dorim ca și spațiile noastre exterioare să genereze aceleași sentimente. Pentru a realiza acest lucru, de ce să nu folosiți o lampă frumoasă pentru alei sau o lampă pentru alei cu senzor pentru a vă face grădina sau terasa mai primitoare și mai confortabilă după lăsarea întunericului? Iluminatul în aer liber sub forma unei lămpi de alee este, de asemenea, excelent pentru aleea de acces sau pentru șopron seara, deoarece lumina face ca venirea acasă târziu să fie mult mai sigură. Găsiți mai jos gama valoare pentru bani de lămpi de cărare minunate.
Afișați 36 din 233 produse
O lampă cu senzor poate fi utilă atunci când ajungeți târziu acasă și este atât de întuneric încât nu puteți găsi ușa de la intrare - poate că aveți mâinile ocupate sau există un alt motiv pentru care nu puteți aprinde singur lumina. Aici este momentul în care o lampă de drum cu senzor este utilă, deoarece lumina se aprinde automat atunci când detectează mișcare, astfel încât să puteți intra înăuntru în siguranță. În plus, o lampă de drum cu senzor este eficientă din punct de vedere energetic și ar putea ajuta la ținerea la distanță a hoților.

O lampă de cărare cu sau fără senzor servește în mod evident ca sursă de lumină, dar poate fi și o parte decorativă a spațiului dvs. exterior. Dacă aveți o grădină mică, evitați lămpile de alee înalte și care ocupă mult spațiu, deoarece acestea fac ca grădina să pară mică. Lămpile de alee joase, pe de altă parte, pot părea deplasate în grădinile mari. Puteți amplasa un rând de lămpi de pat la marginea grădinii dvs. pentru a crea un efect decorativ și pentru a face ca spațiul dvs. exterior să pară mai mare. Cu alte cuvinte, este important să luați în considerare care lampă de cărare se potrivește cel mai bine spațiului dvs. de exterior.

O lampă de cărare este o sursă de lumină versatilă, care poate fi amplasată mai mult sau mai puțin oriunde considerați necesar, folosind o priză sau un vârf - iar dacă doriți să vă faceți aleea deschisă și accesibilă, o lampă de cărare este perfectă, deoarece vă ajută să vă găsiți drumul fără să vă orbească pe dumneavoastră sau pe oaspeții dumneavoastră. Puteți chiar să creați un grup de lămpi de alee pentru o lumină mai amplă și o expresie mai completă, care vă oferă o senzație frumoasă de spațiu.

Lampemesteren găzduiește o gamă largă de lămpi de drum în toate culorile, formele, dimensiunile și materialele, așa că găsiți aici tehnologia și designul perfect pentru casa dvs.

Dacă doriți să aflați mai multe despre lămpile de cărare, atunci continuați să citiți și găsiți inspirație acolo.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!