Lampi de sticlă

Încă din zorii timpului, sticla a fost un material preferat de producătorii de lămpi din întreaga lume - de la lămpile cu ulei cu sticlă care înconjoară flacăra pentru a o proteja împotriva vântului, până la candelabrele venețiene cu lumânări și minunatele lămpi suspendate din sticlă suflată. În timp ce producătorii de lămpi devin mai creativi în ceea ce privește materialul și forma, sticla continuă să fie unul dintre materialele preferate în lumea designului de lămpi.

Descoperiți gama noastră de lămpi din sticlă din colecția valoare pentru bani de mai jos; găsiți lămpi suspendate clasice din sticlă, precum și lămpi de tavan și lămpi de masă din sticlă. Dacă doriți să vedeți întreaga noastră colecție de lămpi din sticlă, o puteți găsi prin
Afișați 36 din 362 produse
Datorită motivelor încântătoare pictate pe suprafața unei lămpi suspendate din sticlă transparentă de lumina becului și de reflexiile mediului înconjurător, lămpile suspendate din sticlă au o expresie senzorială unică și inconfundabilă - și nu este greu de înțeles de ce această lampă clasică a cunoscut un reviriment de popularitate în întreaga lume. Lampa suspendată din sticlă există, de asemenea, în versiunea și mai clasică, opalizată. Aici, sticla este de un alb lăptos, ceea ce împiedică becul să orbească privitorul norocos, fără a compromite randamentul.

În gama valoare pentru bani se găsește, de asemenea, clasica lampă de plafon din sticlă pe care mulți dintre noi o cunoaștem și o iubim. Este destul de anonimă și atârnă frumos și elegant deasupra camerei, aruncând lumina în toate direcțiile. Conceptul a fost extins și la lămpile de perete din sticlă din colecție. Priviți cum lumina becului este reflectată în abajurul de sticlă și bucurați-vă de eleganță și exclusivitate în timp ce se răspândește în cameră și aruncă lumina în toate direcțiile.

De asemenea, în colecție puteți găsi lămpi cu abajururi din sticlă transparentă și cu boltă deschisă, care dezvăluie becul din spatele sticlei. Domurile deschise au devenit populare deoarece producătorii de becuri au început să imite expresia clasică a unui bec cu incandescență, iar oamenii au realizat că becul în sine poate fi frumos. Nu trebuie să ascundeți becul în spatele abajururilor și a sticlei opale - lăsați-l să strălucească și să facă parte din design.

Numeroasele lămpi din sticlă au un lucru în comun, și anume că toate sunt elegante și frumoase. Atingerea delicată are ca rezultat o frumusețe rafinată, iar din poziția sa pe perete, tavan, podea sau masă, lampa de sticlă arată ca o piatră prețioasă uimitoare cu reflexiile sale impecabile și suprafața lucioasă. Invitați eleganța în decorul dvs. și descoperiți cât de decorativă poate fi o lampă de sticlă frumoasă. Suntem încrezători că avem lampa de sticlă perfectă pentru tine undeva în colecția noastră!
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!