Muuto Lampi

Numele "Muuto" provine din cuvântul finlandez "muutos", care înseamnă "nouă perspectivă", rezumând astfel misiunea Muuto: să ofere o nouă perspectivă asupra designului scandinav. Lămpile din colecția Muuto sunt concepute cu culori frumoase și materiale alternative, ceea ce face din ele capodopere provocatoare și unice. Cosy, Armbit, E27, Wood, Leaf, Fluid, Pull și multe altele sunt disponibile mai jos. Avem în stoc întreaga colecție de lămpi Muuto și - ca de obicei - vă oferim gratuit becuri pentru noua dumneavoastră lampă Muuto!

Găsește aici sortimentul nostru de accesorii pentru casă de la Muuto.
Afișați 36 din 241 produse
Muuto lucrează cu noi perspective pentru a crea produse unice, iar această abordare este cea care a ajutat compania să se impună ca un reprezentant al designului scandinav. Acesta este un brand care își păstrează ADN-ul în permanență în prim-plan. Diferitele soluții de iluminat disponibile se caracterizează prin formele lor moi și elegante, care sunt întotdeauna însoțite de o margine brută care le face unice și irezistibile. Lămpile Muuto sunt ușor de recunoscut prin curățenia și precizia lor, datorită filozofiei companiei.

Colecția de lămpi a companiei oferă lămpi cu pandantiv mari și mici, lămpi de masă, lămpi pe picioare și lămpi montate. Fiecare lampă oferă o expresie unică, care funcționează bine în orice casă și în toate casele. Colecțiile sunt disponibile în culori atrăgătoare, precum și în tonuri mate moderne, astfel încât există ceva pentru fiecare. Una dintre cele mai populare colecții Muuto este pendulul E27.

Te interesează lampa E27 de la Muuto?

.
Lampa cu pendul E27 este un simbol al designului cu un stil simplu. Lampa este proiectată într-un stil industrial, făcut unic prin simplitatea sa. E27 poate fi folosită singură, în rând sau ca un grup pentru a crea un frumos candelabru scandinav. Această pictogramă de design este disponibilă într-o gamă de culori, inclusiv culori mate, neutre și luminoase, ceea ce face ca lampa să fie ușor de încorporat în hol, în camera de zi, în bucătărie sau în birou, după cum credeți că este potrivit. În ceea ce privește materialele, lampa este fabricată folosind cauciuc siliconic și un bec LED.

Lampa E27 este departe de a fi singurul produs pe care Muuto îl are de oferit. Compania are, de asemenea, o colecție rafinată de lămpi de masă, dintre care una a fost proiectată de TAF Architects și poartă numele Wood. Lampa Wood este întruchiparea simplității și oferă o nouă interpretare a lămpii tradiționale de arhitect. Lampa a fost proiectată folosind materiale de înaltă calitate și un pin superb, ceea ce înseamnă că este perfect potrivită pentru biroul, camera de zi și dormitorul dumneavoastră, după cum considerați că este potrivit. Lampa Wood are o expresie onestă și iconică, iar cablul este disponibil în alb, portocaliu și verde prăfuit.

O altă lampă de masă din colecția Muuto care merită remarcată este Control. Lampa Control este o versiune reproiectată a pendulului E27, în care becul este în continuare punctul de interes. Designul simplu al lămpii de masă încurajează consumatorul să regleze luminozitatea lămpii după cum consideră necesar. Control folosește aluminiu turnat, care completează aspectul simplu, scandinav.

Dacă sunteți în căutarea a ceva simplu și scandinav, Muuto are cu siguranță o lampă în colecția sa care vă va stârni interesul.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!