Lămpile pentru bucătărie - inspirație pentru o lumină superbăLĂMPI PENTRU BUCĂTĂRIE

Pasăm mult timp în bucătărie, fie că ne relaxăm, lucrăm sau gătim. De aceea, o încăpere precum bucătăria are nevoie de un iluminat bun, care să funcționeze pentru toate aceste ocazii distincte. Există trei tipuri de iluminat pe care fiecare bucătărie ar trebui să le aibă - lumina de bază, lumina de lucru și lumina de atmosferă. Bucătăria are nevoie de un iluminat bun, astfel încât să aveți o imagine de ansamblu a bucătăriei în sine și a rafturilor și dulapurilor sale. Avem lămpi pentru toate tipurile de iluminat pentru bucătărie și am compilat câteva surse de inspirație mai jos pentru a vă ajuta să vă dați seama ce funcționează pentru bucătăria dvs. în ceea ce privește stilul, alegerea becului și diferitele tipuri de iluminat pentru bucătărie existente.


ILUMINAREA CENTRALĂ:
Lumina de bază este adesea creată folosind o lampă de tavan sau un pandantiv. Aceste lămpi creează lumina de bază din încăpere care luminează camera în sine, contribuind în același timp la atmosfera din bucătărie.

LUMINA DE LUCRU:
Este esențial să aveți o lumină de lucru bună în bucătărie, deoarece aceasta este lumina pe care o folosiți atunci când pregătiți mâncarea pe tejgheaua din bucătărie. Lumina de lucru trebuie să lumineze eficient spațiul de lucru cu o strălucire puternică și cu o temperatură de culoare potrivită. Lumina de lucru poate veni de sus sau din față, dar este important să evitați umbrele pentru a maximiza eficiența luminii. Luminile de lucru ar trebui să fie plasate deasupra blatului de bucătărie, aragazului și chiuvetei.

LUMINA ATMOSFERICĂ:
Contribuie cu o notă de caracter confortabil care poate fi adesea combinată cu lumina de bază folosind un regulator de lumină. Creați o atmosferă fantastică în bucătăria dvs. cu o lumină atmosferică.
.


Pasăm mult timp în bucătărie, fie că ne relaxăm, lucrăm sau gătim. De aceea, o încăpere precum bucătăria are nevoie de un iluminat bun, care să funcționeze pentru toate aceste ocazii distincte. Există trei tipuri de iluminat pe care fiecare bucătărie ar trebui să le aibă - lumina de bază, lumina de lucru și lumina de atmosferă. Bucătăria are nevoie de un iluminat bun, astfel încât să aveți o imagine de ansamblu a bucătăriei în sine și a rafturilor și dulapurilor sale. Avem lămpi pentru toate tipurile de iluminat pentru bucătărie și am compilat câteva surse de inspirație mai jos pentru a vă ajuta să vă dați seama ce funcționează pentru bucătăria dvs. în ceea ce privește stilul, alegerea becului și diferitele tipuri de iluminat pentru bucătărie existente.
Pendul PH 2/1 de la Louis Poulsen este un adevărat clasic al designului creat de Poul Henningsen. Este un pendul elegant și atemporal, cu un design clasic, care se potrivește în multe stiluri de decor datorită caracterului său simplu, dar unic.

Există multe modele în cadrul familiei PH, inclusiv modele clasice precum cel prezentat în fotografie și o gamă de versiuni moderne și excentrice.

Colecția PH contribuie cu o lumină deosebită datorită sistemului său reflectorizant cu trei abajururi. Cea mai mare parte a luminii este direcționată în jos, creând o strălucire blândă și difuză.


Fotografie realizată de minunatul nostru client @valdealma, care a postat-o pe Instagram.
Colecția Beat Light collection de la Tom Dixon este o colecție de penduli cool și incitantă, inspirată de anii '80. Colecția este retro, dar păstrează o expresie modernă. Ea dă un suflu nou bucătăriei, mai ales dacă folosiți mai multe lămpi din colecție.

Colecția de la Tom Dixon a fost inspirată de simplitatea sculpturală a alamei, iar Beat Light oferă o lumină de înaltă calitate. Fiecare lampă Beat Light este unică datorită senzației de alamă realizată manual.

Fotografie de pe Pinterest
Marla Pendant Smoke de la Lindby este un design elegant și unic, cu o expresie modernă, care se potrivește perfect deasupra insulei de bucătărie. Lampa are trei pandantive de formă unică din sticlă de culoare fumurie care dezvăluie sursele de lumină din interior, reflectând în același timp mediul înconjurător. Formele diferite creează o dinamică interesantă care este deosebit de atrăgătoare și interesant de observat. Această lampă este o sursă de lumină funcțională și un accesoriu estetic pentru bucătăria dvs. care vă va impresiona cu siguranță prietenii și familia.
Marla Pendant Smoke dde la Lindby este un design modern și elegant, cu un finisaj industrial, care este popular și foarte decorativ. Minimalismul nordic caracteristic înseamnă că lampa contribuie la o ușurință și simplitate a camerei, asociate cu o expresie brută și estetică care se potrivește atât bucătăriilor moderne, cât și celor clasice. Toate cele patru penduli au un interior auriu încântător, care conferă luminii descendente un sentiment de căldură, confort și familiaritate care se răspândește în întreaga încăpere.
Arnik Pendant L140 Nickel de la Lucande întruchipează eleganța, simplitatea și funcționalitatea, toate la un loc. Lampa are un aspect modern și exclusivist care o face perfectă pentru a fi montată deasupra insulei de bucătărie. De asemenea, este incredibil de flexibilă, deoarece o puteți ridica și coborî după cum considerați necesar, astfel încât să aveți întotdeauna lumina moale și fără strălucire exact acolo unde aveți nevoie. Cele șase surse de lumină ale lui Arnik emit o strălucire frumoasă și uniformă care contribuie la atmosfera confortabilă și primitoare care reunește întreaga familie.
Sanne Pendant Concrete de la Lindby este un design unic și foarte decorativ pentru bucătărie. Cele patru penduli sunt întruchiparea simplității și eleganței, deoarece par rustice și rafinate în același timp, ceea ce le face perfecte pentru majoritatea bucătăriilor. Lampa este incredibil de estetică, indiferent dacă este aprinsă sau nu, astfel încât este garantat că va atrage atenția oaspeților dvs. indiferent de momentul zilei. Pendulii emit o lumină albă caldă, creând o atmosferă confortabilă și relaxată, care vă va ține cu siguranță prietenii și familia în bucătărie.
Wanessa 4 Ceiling Lamp Wood/White de la Lindby este o combinație clasică de lemn cald natural, detalii metalice reci și abajururi albe calde. Această combinație se potrivește de minune oricărui stil de decor, deoarece radiază căldură și confort, indiferent dacă este aprinsă sau nu. În plus, cele patru lămpi pot fi rotite și înclinate, astfel încât să aveți întotdeauna lumina exact acolo unde aveți nevoie și unde vă doriți. Abajururile ușoare asigură o lumină albă caldă și blândă, combinată în sus și în jos, care face din bucătărie locul de întâlnire confortabil perfect pentru întreaga familie.


Bulbi LED pentru lămpi de bucătărie.
Becurile LED sunt excelente pentru lămpile de bucătărie, deoarece emit o lumină de lucru confortabilă, perfectă pentru această parte a casei. În afară de faptul că emit o lumină bună, becurile LED sunt, de asemenea, eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce se va reflecta în factura dvs. de electricitate, și au o durată de viață lungă, de aproximativ 15 ani. În bucătărie, becurile LED contribuie la o lumină de înaltă calitate și la o redare excelentă a culorilor.
O sursă de lumină LED asigură o lumină de înaltă calitate, iar redarea culorilor o face perfectă pentru bucătărie. De asemenea, becurile LED au o temperatură de culoare excelentă, ceea ce este important în bucătărie.

    - Pentru o lumină practică, doriți o lumină albă neutră la 3500-400 Kelvin.
    - Pentru o lumină atmosferică, doriți lumina albă caldă la 2600-2900 Kelvin.

Bucătăria are nevoie de o lumină caldă mată cu o bună redare a culorilor, astfel încât să puteți vedea mâncarea pe care o pregătiți. Avem în colecția noastră diverse lămpi cu becuri LED încorporate sau cu opțiunea de a adăuga un bec LED, așa că, haideți să vă scufundați în gama noastră vastă de lămpi de bucătărie.
.
Pangarul Flowerpot VP1 de la brandul &Tradition este un pendul cu adevărat frumos și elegant, care are un aspect modern, dar totuși un design foarte clasic care se potrivește bine cu casa scandinavă.

Aici, vedeți lampa într-o culoare alb mat, însă acest pendul este disponibil în total în 14 culori elegante. Aceasta este o lampă care oferă o iluminare foarte bună în bucătărie, în timp ce este, de asemenea, vă luminează ziua cu designul său minunat. Ghiveciul oferă o lumină caldă împrejurimilor sale, care se potrivește perfect cu o încăpere precum bucătăria.

Imaginea este de la clientul nostru drag @homehappydk care a postat această imagine pe Instagram.
Această lampă este flexibilă și funcțională, care sunt două cuvinte care se potrivesc foarte bine cu o cameră precum bucătăria. de culoare neagră de la brandul Flos este o lampă care poate fi ajustată fără trepte în înălțime, ceea ce poate ajuta la adaptarea nevoilor de iluminare.

Acest pendul simplu și superb este perfect pentru bucătărie, atât ca lumină de lucru, cât și ca iluminare centrală. În plus, acest pendul fantastic are o lumină LED integrată, care este o sursă de lumină care funcționează cel mai bine în bucătărie atunci când vine vorba de iluminatul de lucru.

Imaginea este de pe Pinterest.  
Seria Zero este o serie elegantă, minimalistă și clasică, care se poate potrivi cu ușurință în orice cameră din casă. Aceasta este o lampă care vine în diferite dimensiuni și culori. Lustră pendul LED Zero S1 de la această marcă LIGHT-POINT, iar acesta produce o lumină care se răspândește în jos și pe masa din bucătărie. Seria Zero este formată din lămpi cu LED care oferă o iluminare perfectă pentru a lucra la blatul de bucătărie sau pe insula de bucătărie.

Seria Zero este disponibilă în 4 dimensiuni diferite, precum și în culori, inclusiv negru, auriu, alb și mocca.

Imaginea este preluată de pe Pinterest.
Noul produs al mărcii Louis Poulsen, The Doo Wop, care vine în alamă, cobber și oțel, care este cu adevărat potrivit pentru bucătărie. Este un pandantiv simplu și fără pretenții, care generează viață și dă o gură de aer proaspăt decorului.

Este un pendul în care puteți alege un bec cu LED, care va îmbunătăți rezultatul luminos în bucătărie. Este o lampă care oferă o iluminare bună, blândă și descendentă în încăpere, iar interiorul lăcuit alb al abajurului îi conferă un reflector interior. Abajurul în sine contribuie la iluminarea în sus, care se reflectă în abajurul care o trimite simultan în jos. Aceasta este lampa perfectă pentru bucătărie.

Imaginea este preluată de pe Pinterest.
O lampă care amintește de cea din imagine este The Solo Square plafonieră , care este de la marca LIGHT-POINT. Este o lampă frumoasă și simplă, care este destul de ideală pentru bucătărie. Plafoniera este disponibilă în negru, auriu și alb și are o formă rotundă care contribuie la designul său discret și simplu. În plus, are încorporată o sursă de iluminat cu LED-uri, care este o lumină care funcționează cel mai bine în bucătărie.

O altă plafonieră excelentă pentru bucătărie este seria Focus de la LIGHT-POINT, care trimite o lumină albă caldă prin intermediul sursei sale de iluminat LED integrate. Aceasta este o lampă care pune lucrurile în centrul atenției, ceea ce se regăsește și în numele lămpii. Are un design simplu și elegant, care se potrivește în multe locuri din casă.

Imaginea este preluată de pe Pinterest.


Luați în considerare lumina din bucătărie; plafonieră, pendul sau aplică de perete.

Există un număr nenumărat de opțiuni de iluminat pentru bucătărie, cum ar fi plafonierele, pendulele sau aplice de perete. Pentru a crea un mediu de lucru bun în bucătărie, există o mulțime de lucruri practice de luat în considerare, dar, bineînțeles, totul depinde de dorințele și nevoile dumneavoastră. Atunci când luați în considerare opțiunile de iluminat, este important să țineți cont de modul în care este decorată bucătăria.

Aplicele de perete sunt în prezent foarte populare când vine vorba de decorarea interioară în bucătărie. Este o lampă care este extrem de practică atunci când vine vorba de bucătărie, deoarece poate fi adesea întoarsă, mutată și înclinată în funcție de locul în care aveți nevoie de lumină în bucătărie. Aplicația de perete vă permite să obțineți lumina exact acolo unde s-ar putea să lucrați sau să gătiți. Aplicele de perete sunt o lampă de bucătărie contemporană și flexibilă.

Pendulantele sunt cele mai preferate lămpi atunci când vine vorba de iluminatul bucătăriei. Atunci când alegeți un pendul, este o idee bună să alegeți un abajur care nu este prea mare, deoarece poate deveni rapid o pacoste. Plafonierele sunt practice și ușor de manevrat, trebuie doar să fie montate pe tavan și apoi își poartă singure de grijă. Atunci când vine vorba de alegerea iluminatului din bucătărie, este important ca lampa să fie flexibilă.

Este foarte important să analizați cu atenție lumina din bucătărie, deoarece lumina trebuie să fie bună atât pentru lucru, cât și pentru lumina generală pe tejgheaua de bucătărie. În plus, bucătăria are nevoie, de asemenea, de o sursă centrală de iluminat care să dea o lumină generală și ambientală întregii bucătării.
.
Dacă aveți nevoie de flexibilitate și funcționalitate, 265 aplice de perete de la Flos se potrivește perfect pentru dumneavoastră. Această aplică de perete este atât de flexibilă încât poate înlocui cu ușurință plafonierele și pendulele. Dispune de un braț de doi metri care vă permite să mutați lumina, astfel încât să o aveți întotdeauna exact acolo unde aveți nevoie de ea.

Este o lampă interesantă și frumoasă care se potrivește perfect în bucătăria minimalistă. Aplica 265 este disponibilă în trei culori: negru, alb și albastru.

Fotografie realizată de minunatul nostru client @sofieweinreichengell, care a postat-o pe Instagram.
O altă lampă flexibilă și funcțională este 304L40 aplică de perete de la Lampe Gras. Această aplică de perete dispune de un braț mobil, pe care îl puteți regla astfel încât să aveți întotdeauna lumina exact acolo unde aveți nevoie. Este o lampă elegantă și simplă, care vine în cinci culori frumoase.

Lampe Gras are o întreagă colecție de lămpi reglabile frumoase care ne fac viața plăcută și ușoară pentru noi, consumatorii. Merită cu adevărat să o verificați. Lampe Gras a devenit din ce în ce mai populară cu timpul, și nu pare că această traiectorie se va schimba prea curând.

Fotografie realizată de minunatul nostru client @hosmajorskan, care a postat-o pe Instagram.
Semi pendul de la brandul danez GUBI este un pendul frumos, cu un design distinct și încântător. Este perfect dacă sunteți în căutarea unei lămpi care să ofere o lumină bună. Abajurul emailat al pendulului Semi emite o strălucire difuză și uniformă, perfectă pentru blaturile de bucătărie și insule.

Acest pendul are un design unic și atemporal, disponibil în opt culori și trei dimensiuni, astfel încât există ceva pentru fiecare.

Imagine de pe Pinterest
Plafoniera Being de la Philips Hue este plafoniera perfectă, cu un design simplu și elegant. Puteți seta singur luminozitatea, ceea ce reprezintă o caracteristică practică pentru o lampă de bază sau o lampă de lucru. Pentru a asigura o lumină de lucru perfectă, puteți regla lampa la aproximativ 4000 Kelvin, iar lampa este, de asemenea, reglabilă. Aceasta este o lampă funcțională pe care veți ajunge să vă bazați în scurt timp.

Plafoniera Being are multe caracteristici și creează o lumină descendentă bună care se răspândește în lateral. Lampa este disponibilă în alb și negru.
GĂSIȚI AICI GAMA NOASTRĂ DE LĂMPI DE BUCĂTĂRIE