Lustră pendulul din viața ta

Dacă nu ați folosit niciodată cuvântul " pendul " pentru a descrie o lampă, nu sunteți singurul. Cei mai mulți oameni ar numi probabil lămpile suspendate deasupra meselor de sufragerie și a meselor de cafea sau în holul sau în camerele lor "lămpi de tavan", dar termenul corect pentru o lampă care atârnă de tavan pe un fir este de fapt "Lustră pendul". O lampă de tavan este o lampă care este atașată chiar de tavan - genul de lampă pe care tindem să o avem în băile noastre. Deci, există de fapt o diferență între cele două.

Acum că definițiile au ieșit din discuție, să vorbim despre pendule! O frumoasă lustră pendul este un must-have în orice casă! Lampa potrivită are un factor wow și creează o expresie unică în orice cameră doar prin simpla sa prezență. Ești genul de persoană minimalistă, căreia îi place o lumină confortabilă care se integrează în decorul tău fără să îți fure atenția? Sau ești genul care preferă lămpile mari și interesante, care sunt practic o piesă de mobilier în sine? Nu este neapărat ușor să găsești pendulul potrivit, dar acest articol îți va oferi câteva sugestii populare de penduli pentru casa ta - pendulul din viața ta!

Dacă doriți să vedeți toate pendulii noastre minunate, le puteți găsi chiar aici.

Cel mai amuzant

Cel mai amuzant

Cu forma sa caracteristică cu două abajururi reglabile, pendulul Multi-Lite este o lampă uimitoare și unică, care adaugă caracter oricărei încăperi! Prin rotirea individuală a abajururilor, pendulul Multi-Lite poate fi poziționat într-o serie de moduri și puteți direcționa lumina oriunde doriți.

Multi-Lite a fost proiectat de Louis Weisdorf în 1972 și este fabricat în prezent de GUBI. Este disponibil într-o gamă de culori și materiale și poate fi folosit atât singur, cât și în grup. Cu diametrul său de 36 cm, pendulul este destul de mic, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de mai multe lămpi pentru a obține lumina potrivită deasupra meselor de luat masa mai mari. Colecția Multi-Lite include, de asemenea, o lampadar.

Găsiți Multi-Lite aici.

Cea mai elegantă

Cea mai elegantă

Blown de la &tradition este o lampă drăguță și elegantă, cu un aspect matlasat, care adaugă un plus mesei, camerei de zi sau insulei din bucătărie. Pendulul a fost proiectat de Samuel Wilkinson, care și-a bazat conceptul pe ideea de a vedea lumea printr-un filtru, inspirat de sticle vechi, lămpi antice, faruri și ceramică.

Blown este disponibil în varianta argintie, care permite o vedere transparentă a becului, și opalină, care ajută la furnizarea unei lumini eficiente și confortabile.

Veți găsi Blown aici.

Nebunul

Nebunul

2097 de la Flos este un adevărat spectacol care va fi cu siguranță un accesoriu minunat pentru orice casă! Cu 30 sau 50 de surse de lumină, 2097 oferă o lumină minunat de completă, fiind în același timp o operă de artă în sine! Referințele sale clare la candelabrele din trecut fac din 2097 un adevărat clasic, fără a renunța însă la caracterul său complet modern.

Designerul din spatele 2097 este Gino Sarfatti - un adevărat artist care și-a petrecut întreaga carieră încercând să găsească lumina perfectă și cele mai bune modalități de a asigura funcționalitatea și estetismul în proiectarea lămpilor. Candelabrul 2097 este una dintre cele 400 de lămpi pe care a reușit să le elaboreze.

Găsiți diferitele versiuni ale 2097 aici.

Cea mai elegantă

Cea mai elegantă

Sticlă colorată și o răsucire laterală - aceasta este rețeta din spatele pendulului Ballroom de la Design By Us (și o rețetă de mare succes, ca atare). Pandantivul este fabricat folosind sticlă suflată manual și are o margine decorativă.

Pendulul Ballroom are un aspect Art Deco-esque, ceea ce îl face să se potrivească perfect pentru casa modernă, unde un pic de margine este un lucru bun. Suspendați un grup deasupra mesei de luat masa sau a insulei de gătit pentru a crea o lumină frumoasă și elegantă. Puteți alege penduli în aceeași culoare sau puteți alege o combinație de culori și dimensiuni.

Indiferent dacă vă place movul, verdele, chihlimbarul, fumuriul sau altceva, veți găsi Ballroom aici.

Cea mai colorată

Cea mai colorată

Poți conta pe firma italiană de design Kartell pentru a folosi din belșug materiale plastice și acrilice. Este firma care se află în spatele unei game de lămpi incitante și moderne, cum ar fi incredibil de popularul pendul FL/Y! FL/Y este fabricat folosind PMMA (acrilic) colorat, iar diametrul său de 52 cm îl face să aibă dimensiunea perfectă pentru a fi suspendat deasupra unor mese mici și mari deopotrivă. Puteți chiar să combinați culorile, dacă asta vă place.

Urcă la bordul FL/Y chiar aici.

Cea mai avangardistă

Cea mai avangardistă

Pendulul Hope este un accesoriu unic și incredibil de drăguț pentru orice locuință, deoarece îți luminează casa ca niște mici diamante. Hope este fabricat de Luceplan.

Hope are o lejeritate incredibilă, care îl face să pară că levitează sub tavan, iar frunzele sale transparente reflectă lumina într-un mod care îmbracă încăperea într-o strălucire confortabilă.

Dacă ești genul căruia îi plac produsele DIY, Hope este lampa perfectă pentru tine, deoarece trebuie să o asamblezi singur! Din fericire, nu este chiar atât de dificil, așa că nu ai nevoie de nicio abilitate tehnică pentru a te descurca.

Hope este potrivită în special pentru a fi suspendată deasupra mesei de sufragerie, dar va arăta foarte bine și pe hol sau în livingul cu tavan înalt, dacă se întâmplă să ai unul dintre acestea.

Hope este disponibilă într-o gamă largă de dimensiuni și este disponibilă chiar și ca lampă de perete sau de picior.

Vedeți toate modelele uimitoare Hope aici.

Cea clasică

Cea clasică

Artista daneză Cecilie Manz a proiectat o lampă minunată pentru Lightyears, și anume pandantivul Caravaggio. Indiferent dacă vă place minimalismul sau decorul trăsnit, pendulul Caravaggio va crea un sentiment de liniște, eleganță și un stil incontestabil în casa dvs.

Cecilie Manz a devenit unul dintre marile nume din domeniul designului de interior și, în afară de lampa Caravaggio, a proiectat masa Micado pentru Fredericia Furniture, boxele Beo pentru B&O și o serie de colecții de baie pentru Duravit.

Caravaggio este un pendul clasic cu un twist, deoarece are găuri în partea de sus și de jos, ceea ce ajută la crearea unei lumini confortabile deasupra mesei de luat masa, a insulei de gătit sau în camera de zi.

Găsiți minunatele penduli Caravaggio aici.

Cel subțire

Cel subțire

Dacă vă doriți cel mai simplu dintre cele mai simple, pendulul Slim de la LIGHT-POINT este lampa potrivită pentru dumneavoastră! O siluetă subțire și o lumină uimitoare - ce ți-ai putea dori mai mult?

Slim este disponibil într-o gamă de lungimi și culori și se potrivește perfect în bucătărie sau deasupra mesei de luat masa. O lumină excelentă care nu fură atenția din încăpere.

Găsiți pendulul Slim chiar aici.

Acestea au fost câteva dintre sugestiile noastre pentru lustre pendul amuzante, simple, trăsnite, clasice sau pur și simplu frumoase în general. Ați găsit pendulul din viața voastră? Dacă nu, puteți răsfoi restul selecției noastre de penduli chiar aici.