Astep Lampi

Numele "Astep" se referă la mișcarea necesară care stă la baza unei călătorii fără sfârșit. O călătorie în care cuvântul cheie este "dezvoltare". Astep este o companie orientată spre viitor care se bazează pe moștenirea lăsată de doi mari antreprenori: tatăl lui Allessandro, Riccardo Sarfatti, și bunicul său, Gino Sarfatti. Obiectivul lui Allessandro Sarfatti cu brandul Astep este de a crea produse pentru casă care să acorde un loc mai pronunțat tehnologiei digitale. Frumoasa colecție prezintă redesenări ale unor subiecte iconice concepute de Gino Sarfatti și Vittoriano Viganò. Doi designeri ale căror creații s-au caracterizat prin abordarea lor optimistă și orientată spre viitor.
Model 548 Difuzor Orange - Astep
RRP RON 1.995,00
Așteptat în: 10 - 14 zile
Model 548 Difuzor Grey - Astep
RRP RON 1.995,00
Așteptat în: 10 - 14 zile
Afișați 36 din 62 produse

O viziune orientată spre viitor care creează modele de clasă mondială


Proiectele lui Allessandro Sarfatti aduc un omagiu celor mai bune lucruri care au fost și le transformă în inima și sufletul a ceea ce va urma.
Procesul de gândire din spatele a tot ceea ce face el este foarte clar: trebuie să mergem înainte pentru a găsi ceva mai semnificativ, mai respectuos și mai relevant.
Dacă putem face acest lucru, atunci fiecare pas este la fel de valoros ca și următorul și merită același nivel de respect și atenție.


Născut într-o lume a soluțiilor de iluminat de design

.
Allessandro Sarfatti este a treia generație a familiei care lucrează cu soluții de iluminat. Povestea a început cu mult înainte de nașterea sa, dar constituie o parte imensă din succesul și ADN-ul său.
Bunicul lui Allessandro a fondat compania de iluminat Arteluce în 1939, devenind primul care a introdus în industria de iluminat iluminatul de design.
Cu dragostea lor reciprocă și pasiunea pentru lumină, părinții lui Allessandro au fondat Luceplan în 1978. O a treia parte a contribuit la scrierea istoriei designului, și anume arhitectul italian Paolo Rizzatto, care a reușit să combine designul și tehnologia. Atât Arteluce, cât și Luceplan au creat un produs iconic după altul.

"Trebuie să lucrăm în toate direcțiile și în fiecare dintre ele să găsim o cantitate mică de inovație."
Tatăl meu obișnuia să spună acest lucru și avea dreptate.
.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!