Suspensie cu Lustră pendul

O suspensie de lampă suspendată (suspensie de lampă) este adesea o fișă cu un cablu care poate fi folosit pentru a monta o lampă suspendată pe tavan. Dar, în ultimii ani, becul cu lumină goală a crescut în popularitate, ceea ce a făcut necesară modernizarea suspensiei cu un aspect nou și la modă. Soluția simplă: un cablu cu o fișă are o expresie simplă și onestă care se potrivește în toate stilurile de design interior. Asociați-l cu un bec care să se potrivească culorii, stilului și nevoilor dvs. de iluminat, fie că îl utilizați singur sau într-un grup decorativ.
Afișați 27 din 27 produse
Când vine vorba de montarea noilor lămpi, aveți la dispoziție o serie de opțiuni, toate depinzând de nevoile dumneavoastră specifice. Dacă doriți să vă montați lămpile suspendate mai departe de soclu, puteți folosi un cârlig pentru a vă extinde opțiunile de amplasare prin creșterea razei de acțiune. Cu un cârlig pentru lămpi, puteți decide cât de înaltă sau de joasă doriți să fie lampa. De asemenea, puteți utiliza un gât de lebădă, care este ușor de montat pe tavan, după care ghidează cablul departe de lampă exact acolo unde aveți nevoie. Vă puteți completa lămpile suspendate cu un gât de lebădă negru sau din alamă, deoarece această caracteristică adaugă o notă vizuală interesantă - și, în plus, îl puteți folosi oriunde aveți nevoie și oriunde arată cel mai bine. Creați-vă propria lampă cu gât de lebădă unică și decorativă.

O montură cu gât de lebădă poate fi considerată o montură practică și estetică, care încorporează cablul în design și adaugă o notă decorativă designului dvs. interior. Este, de asemenea, o montură foarte discretă, care nu ocupă mult spațiu în comparație cu lămpile, dar care adaugă totuși o notă elegantă corpurilor tale de iluminat. În comparație, un baldachin este mai puțin discret, dar reușește totuși să unească forma și funcționalitatea printr-o soluție practică și elegantă, care vă completează lampa de tavan în cel mai frumos mod.

În colecția noastră de diverse suporturi, veți găsi și soluții pentru tavane înclinate, astfel încât să vă puteți amplasa lămpile suspendate pe pereții și tavanele înclinate fără a afecta expresia generală și puterea luminii. Ceea ce veți remarca în această colecție sunt diversele suporturi pentru lămpi suspendate, care sunt disponibile într-o gamă largă de culori și materiale, astfel încât veți găsi cu siguranță unul sau mai multe suporturi care sunt perfecte pentru abajururile dvs., permițându-vă să creați o lampă unică, personală și decorativă, care să se potrivească perfect în decorul dvs.

Suspendare pentru lampă suspendată în negru sau alb

.
Există mai multe tipuri de suspensii pentru lămpi suspendate pentru diverse stiluri și atmosfere. Ceea ce au toate în comun este o expresie minimalistă care conferă designului dvs. interior o notă industrială. Indiferent de suspensia pe care o alegeți, este important să acordați atenție montării. Folosiți un cârlig sau ceva similar pentru a scuti soclul de a suporta întreaga sarcină a lămpii. Rețineți că unele suspensii vin cu un baldachin asortat, în timp ce acesta trebuie achiziționat separat în alte cazuri.

Dacă vă doriți o suspensie discretă care să nu distragă prea mult atenția de la sursa de lumină decorativă, puteți alege între diverse suspensii în alb și negru. La fel, este un pariu sigur dacă aveți nevoie de un cablu cu priză pentru lampa suspendată sau pentru noul abajur. Alternativ, un cablu într-o culoare puternică este o modalitate rapidă de a vă condimenta lampa suspendată. O suspensie este o modalitate ușoară de a combina lampa dvs. preferată cu o notă personală, modernă.

Suspendări pentru lămpi suspendate din lemn

Pe lângă culori, diverse alte materiale sunt populare în prezent în designul interior. Elementele naturale sunt deosebit de populare, așa că sunt disponibile și suspensii din lemn. Lemnul are o expresie calmă și relaxantă, ceea ce îl face să se potrivească de minune cu strălucirea caldă și blândă care aduce cu adevărat atmosfera în încăpere.


Suspendare pentru lămpi suspendate din alamă și alte metale

Metalele lucioase sunt, de asemenea, destul de populare în designul interior modern. Metalele calde, cum ar fi aurul, cuprul și alama, toate radiază căldură și aduc o expresie calmă și confortabilă în casa ta. Metalele reci, precum argintul, oțelul periat și cromul, au un aspect modern lucios care se potrivește ușor cu tot felul de culori. Acestea adaugă o notă atemporală de minimalism și o notă de avangardă.

În mod firesc, același lucru este valabil și pentru suspensiile realizate din cupru, alamă, crom periat și oțel periat. Aceste metale creează, de asemenea, un contrast luxos cu toate țesăturile senzoriale care sunt la modă în acest moment.

Cabluri din țesături cu prize

Cei mai mulți dintre noi au experimentat dezordinea din timpul mutării, când soarele apune înainte ca luminile să fi fost puse în noua locuință. Vă gândiți la o soluție temporară, construind o atmosferă confortabilă cu un simplu cablu și un bec. Puteți recrea această suspensie simplă și minimalistă, cu designul său onest și direct, chiar și după ce v-ați instalat. Dacă doriți mai mult decât o soluție temporară, există diverse opțiuni superbe - prize realizate din lemn, metal sau silicon, toate asociate cu un cablu din material textil care vă luminează casa într-o strălucire modernă și exclusivistă. Între timp, cablul din țesătură servește ca un contrast interesant cu materialul ștecherului.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!