Space Copenhagen

Nume: Signe Bindslev Henriksen
Educație: Academia Regală Daneză de Arhitectură

Nume: Peter Bundgaard Rützou
Educație: Academia Regală Daneză de Arhitectură

Space Copenhagen este un brand relativ tânăr, înființat în 2005 de Signe Bindslev Henriksen și Peter Bundgaard Rützou. Ambii designeri au fost formați la Academia Regală Daneză de Arhitectură. Ei sunt renumiți (și infami) pentru că se joacă cu status quo-ul și creează produse de diferite dimensiuni, cu o viziune onestă și personală pentru designul lor.
Space Copenhagen și-a încercat norocul într-o gamă largă de produse, inclusiv design interior, mobilier, produse practice rafinate și instalații artistice, iar duo-ul a ocupat și funcția de director artistic. Aceste sarcini de mare anvergură arată clar profunzimea abilităților duo-ului și ilustrează capacitatea lor de a se ridica pentru a face față unor sarcini diferite, rezolvându-le pe toate cu aceeași pasiune și apetit insațiabil.
În portofoliul incredibil de colaborări al Space Copenhagen, &Tradition merită o mențiune. Parteneriatul a dus la noul și încântătorul clasic Como SC53 Portable, iar iconica Lampă suspendată SC6 de la Copenhaga este pe drum - și să nu uităm să menționăm colecția Collect SC de accesorii pentru casă, care vine la Space Copenhagen cu ghivece, caravele, vaze și pahare.
În afară de &Tradition, Space Copenhagen a colaborat cu GUBI pentru a crea Howard, iar cea mai recentă colaborare a fost cu Mater, rezultatul fiind superbele scaune de bar Mater Stool.
High Stool H69 Soaped Oak - Mater
RRP RON 6.536,00
În stoc acum
Afișați 36 din 80 produse
Space Copenhagen numește "modernism poetic" abordarea sa în lumea designului interior, a instalațiilor de artă, a mobilierului și a iluminatului. Echilibrând formele moderne și clasice, cei doi fondatori creează modele dinamice, majoritatea devenind noi clasici, care și-au câștigat locurile pe diverse piedestaluri de design.

Portofoliul de proiecte include:
 • d'Angleterre Spa, Copenhaga
 • Dinesen, Copenhaga
 • Noma, Copenhaga
 • Geist, Copenhaga
 • 11 Howard, New York
 • SAS Royal, Copenhaga
 • The Stratford, Londra
 • Le Pristine, Anvers
 • Allegra, Londra
 • Great Northern Spa and Golf Resort, Kerteminde

  &Tradition x Space Copenhagen

  De la prima colaborare din 2013, care a dus la colecția SC1 Fly, legendara &Tradition a lucrat îndeaproape cu Space Copenhagen - și atât în ceea ce privește lămpile, cât și designul interior, această colaborare a avut ca rezultat o gamă de modele formidabile.
  Lampa de masă, lampa de podea, lampa suspendată și lampa de perete Copenhagen sunt toate rezultatul acestui parteneriat, iar aceste lămpi au cimentat ambiția și priceperea Space Copenhagen în ceea ce privește designul lămpilor. Acestea au evoluat și mai mult în modelul iconic &Tradition Como SC53, care este deopotrivă elegant și practic.
  Pe lângă lămpile și mobilierul iconic, cei doi designeri talentați au creat, de asemenea, o multitudine de accesorii pentru casă pentru &Tradition, toate acestea putând fi găsite aici!.

  Scaune de bar și candelabre

  &Tradition este departe de a fi singurul brand care a avut plăcerea de a lucra cu Space Copenhagen. Când cei doi designeri talentați lucrau la designul interior pentru 11 Howard din New York, aveau nevoie de un candelabru, o lampă de perete și o lampă suspendată bune - așa că au conceput colecția de lămpi Howard, elegantă și veșnică, care a fost lansată de GUBI și poate fi găsită aici!.


 • Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
  Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!