Seletti Lampi

Cu asocieri neobișnuite, referințe la artă și un accent constant pe dezvoltare, Seletti este un brand care iese în evidență din mulțime. În prezent, Seletti este deținută de Stefano Seletti, care colaborează cu designeri precum Studio Jobs, Snarkitecture și Note Design Studio pentru a crea modele personale și distractive sub formă de mobilier, iluminat și design interior.

Compania italiană asociază pop-art-ul cu un design jucăuș inspirat de obiectele de zi cu zi - dar întotdeauna cu o întorsătură neașteptată. Indiferent dacă vă uitați la Lămpilele Seletti sau la Cuțitele Seletti - cuțite, furculițe și linguri cu cheițe în vârf, dezvoltate în colaborare cu brandul de modă Diesel, acest lucru se vede clar.

Linea LED Lampe Blue - Seletti
RRP RON 493,00
În stoc acum
Afișați 36 din 157 produse
Seletti a fost fondată în 1964, când Romano Seletti a importat căni de tablă, fețe de masă din plastic, covoare de paie etc. din Orientul Îndepărtat și a vândut produsele pe piețele locale din Italia. Stefano Seletti a început să lucreze pentru tatăl său când avea doar 17 ani, iar în prezent, el deține marca distinctă. A început rapid să își dezvolte propriile idei, care constau în principal în înlocuirea obiectelor obișnuite, de zi cu zi, cu obiecte neobișnuite, decorative.

Încă de la început, Seletti a fost într-o stare de dezvoltare constantă, dar compania a reușit să rămână fidelă valorilor sale, care constau în a obține cât mai mult posibil din profesionalism, servicii și o cercetare continuă a produselor. Seletti se străduiește să obțină îmbunătățiri, inovație și originalitate atunci când combină obiectele de zi cu zi cu un design experimental și îndrăzneț.

Stefano își iubește munca și o ia adesea acasă, pe care el și soția sa au decorat-o cu o abundență de culori și o selecție extravagantă de produse Seletti.

Printre cele mai reușite lămpi de la Seletti, se numără Seletti Monkey Lampe, proiectată de Marc Antonio. Este un exemplu stelar de design decorativ cu personalitate și simț al umorului. Micuța maimuță poartă un bec în mână și ne ține companie, exprimându-ne în același timp dorința de a trăi o viață fericită și lipsită de griji.

Cu referințe la pop-art și avangardă, desenele creative vă permit să adăugați o notă unică, personală și amuzantă designului dvs. interior.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!