Mater Accesorii pentru Casă

Mater nu face doar lămpi extraordinare. Brandul produce, de asemenea, accesorii pentru casă elegante și durabile. Găsește aici Mater High Stool și Low Stool, ca să nu mai vorbim de Mater Bowl Table și Sophie Mirror. Utilizarea extensivă a materialelor alternative, ecologice, face din Mater un pionier în domeniu și conferă fiecărui produs un aspect unic și distinct Mater. Toată mobila Mater este de o calitate unică, iar fiecare piesă este garantată să servească un scop practic și estetic în decorul tău pentru anii următori.

Descoperiți mai jos accesoriile unice pentru casă Mater. Suntem încrezători că sunteți pe cale să găsiți ceva fără de care nu veți mai putea trăi.
High Stool H69 Soaped Oak - Mater
RRP RON 6.536,00
În stoc acum
Afișați 36 din 43 produse
Designul excepțional al mesei Bowl Table de la Mater se bazează pe principiul metodelor de producție durabilă și pe materiale ecologice, cum ar fi aluminiul reciclat, materialele circulare - o combinație de zaț de cafea reciclat, deșeuri de lemn și deșeuri de plastic industriale - și lemnul de mango recoltat în mod durabil, fără a mai menționa lemnul certificat FSC. Cu alte cuvinte, Mater își respectă cu adevărat ambiția de a proteja Mama Pământ - o ambiție care a servit drept sursă de inspirație pentru numele mărcii. Materialul circular sustenabil poate varia ușor de la un produs la altul, deoarece este fabricat din deșeuri și, ca urmare, fiecare masă Mater Bowl are o formă și o expresie unice.

Designul Bowl Waste Edition poate fi descompus, astfel încât diferitele materiale pot fi refolosite, ceea ce face ca designul să fie și mai sustenabil. Mesele rafinate Mater au un design elegant, unic, care se potrivește perfect în orice cameră și stil de decor, de la modern la clasic și până la minimalist. Mesele Mater sunt disponibile într-o gamă de materiale și într-o serie de dimensiuni. Alegeți dintr-o selecție de diametre și înălțimi și găsiți masa perfectă pentru nevoile dumneavoastră. Așezați o singură masă de una singură sau combinați-o cu altele de diferite forme și dimensiuni. Folosiți-le ca noptiere, măsuțe de cafea sau mese laterale. Singura limită este imaginația dumneavoastră.

Mater Taburete


Mater a acceptat provocarea și a realizat o colecție incredibil de elegantă și extraordinară de scaune de bar, care sunt uimitoare la vedere și confortabile pentru a sta pe ele. Taburetele sunt realizate din stejar certificat FSC cu diverse acoperiri și sunt disponibile cu scaune din poliester reciclat în culori frumoase sau din piele rafinată. Scaunele sunt disponibile în diferite înălțimi, astfel încât există un scaun pentru fiecare. Așezați-le lângă bar sau pe insula din bucătărie, în hol sau în camera de zi. Indiferent unde le amplasați, vor fi acolo pentru mulți ani de acum încolo, impunând atenția cu designul lor elegant și atemporal. De asemenea, puteți utiliza taburetele în scopuri comerciale, unde contribuie la o notă extrem de estetică și durabilă.

Mater Design


În afară de produsele menționate mai sus, Mater a creat diverse alte modele unice, bazate pe principiul sustenabilității, fiecare fiind construit cu materiale superbe, de înaltă calitate, făcute să dureze ani de zile. Unul dintre acestea este oglinda Sophia Mirror, care este o colecție de oglinzi unică și elegantă ce combină pielea rafinată cu lemnul de mango recoltat în mod sustenabil, creând o expresie vintage elegantă care se potrivește perfect în decoruri moderne, minimaliste și tradiționale. Oglinda Sophia este o oglindă practică ce contribuie la un element extrem de original și decorativ în decorul dumneavoastră. Indiferent de modelele Mater pe care le alegeți pentru casa sau locul de muncă, aveți garanția unor modele extraordinare de cea mai înaltă calitate, cu un plus de sustenabilitate.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!