Bine ați venit pe Lampemesteren.ro
La Lampemesteren.ro am adunat cele mai exclusiviste lămpi de la cei mai importanți designeri și producători din întreaga lume.
Serviciul clienți
info@lampemesteren.ro+40 800 890 601
Detalii privind serviciul clienți și orarul de funcționare:
De luni până vineri: 08:30-16:00 CET Sâmbătă și duminică: Închis Momentan, serviciul de asistență pentru clienți poate răspunde doar la solicitările trimise în limba engleză.
Informații despre companie
Lampemesteren.ro Birkmosevej 18 DK-6950 Ringkøbing Danemarca
Banca: Rinkjobing Landbobank IBAN nr.: DK7176700010080592 Cod Swift/BIC: RINGDK22 Cod TVA: DK24210081
Faceți cunoștință cu echipa noastră
Echipa Lampemesteren este întotdeauna gata să vă ajute.
Calitate și design
Apreciem calitatea și designul, iar gama noastră de produse interesante a fost selectată cu atenție. Aceasta înseamnă că puteți găsi întotdeauna lampa care să vă satisfacă nevoile, indiferent de stilul dumneavoastră - clasic, modern sau experimental. Veți găsi lămpi care sunt atemporale, care vă provoacă, vă inspiră sau vă emoționează - lămpi care ar putea să vă însoțească pentru tot restul vieții.
O experiență
Credem că achiziționarea unei lămpi de designer ar trebui să fie o experiență, așa că am oferit informații despre istoria lămpilor noastre și despre designerii lor. Vrem să știți atât despre lampă, cât și despre istoria acesteia, astfel încât să cumpărați un obiect unic și nu doar o sursă de lumină. Veți găsi, de asemenea, descrieri detaliate și informații tehnice despre toate lămpile noastre, precum și o mulțime de informații despre diverși designeri și producători.
Faceți cunoștință cu noi pe Social Media
Vă ținem la curent cu cele mai recente tendințe și noutăți în domeniul iluminatului. Urmăriți-ne pe rețelele de socializare, unde aveți, de asemenea, posibilitatea de a participa la concursuri și de a urmări oferte și promoții bune. Lasă-te inspirat de imagini de atmosferă, cu iluminat pentru întreaga casă
Citește mai multe aici
Tradiție și îndemânare
Compania noastră mamă, Wiese A/S, a fost fondată în 1927 în Ringkøbing, Danemarca, unde se află și astăzi sediul și showroom-ul nostru. Acești ani de experiență înseamnă siguranța că în spatele fiecărei vânzări se află un expert în iluminat.
Noutăți
Ne mândrim cu faptul că oferim clienților noștri cele mai noi produse disponibile oriunde, precum și știri și inspirație din lumea designerilor în iluminat. Actualizăm în mod constant zona de noutăți a site-ului nostru web, astfel încât să puteți fi dumneavoastră la curent cu noutățile.
Cumpărați oricând doriți - la prețuri avantajoase
În magazinul nostru online veți găsi o gamă largă de lămpi de design la prețuri avantajoase - un magazin online pe care aveți libertatea de a-l explora din confortul propriei case și unde puteți comanda o lampă care să vă fie livrată la ușa casei.
Trustpilot
Vedeți o mulțime de experiențe și recenzii pozitive ale clienților noștri pe Trustpilot.
Multe locuri din întreaga lume


PESTE 16.000 DE PRODUSE

26 ȚĂRI, INCLUSIV. SITE .COM

PESTE 70 DE ANGAJAȚI

PESTE 100 DE MĂRCI DE TOP
Lampemesteren evoluează în mod constant în încercarea noastră de a fi lider de piață în domeniul lămpilor de design. 
Valorile de bază ale Lampemesteren.ro
  • Suntem profesioniști și prețuim calitatea și serviciile bune.
  • Suntem orientați către clienți și rezultate
  • Oferim ajutor
  • Facem un pas în plus pentru clienții noștri
  • Suntem implicați și motivați
Contactați-ne
Vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări despre lămpi, surse de lumină, iluminat în general sau orice altceva. Suntem alături de clienții noștri înainte, în timpul și după achiziție. Momentan, serviciul de asistență pentru clienți poate răspunde doar la solicitările trimise în limba engleză.Prin telefon: +40 800 890 601Prin e-mail: info@lampemesteren.ro
Lampemesteren.ro are grijă de mediu! Facem totul pentru reciclarea cartonului și evitarea, pe cât posibil, a materialelor de ambalare din plastic. Întreg cartonul primit la depozitul nostru este mărunțit și folosit ca umplutură de protecție în pachetele pe care le trimitem, ceea ce facilitează clienților noștri eliminarea ambalajelor într-un mod responsabil față de mediu.