New Mags Coffee Table Books

New Mags oferă cărți de cafea elegante și populare. Aceste cărți mari sunt cu copertă tare și sunt concepute pentru a adăuga un element decorativ și de inspirație la decorul dvs. Folosiți cartea pentru a vă sprijini lampa sau pentru a vă evidenția bibelourile preferate. Așezați-o pe măsuța de cafea pentru a adăuga o notă decorativă și pentru a le oferi oaspeților dvs. ceva de răsfoit. New Mags are unele dintre cele mai bune cărți atunci când vine vorba de design interior. Descoperiți fotografii și ilustrații, combinate cu o poveste captivantă și sfaturi pe această temă (toate cărțile sunt în limba engleză).
Afișați 4 din 4 produse
Pe scurt, o Coffee Table Book este o carte mare, concepută pentru a fi folosită în decorul dvs., cum ar fi pe masa de cafea. Nu aveți nevoie de o întreagă bibliotecă pentru a reproduce atmosfera calmă și relaxantă pe care o asociem cu cărțile. Coffee Table Books sunt cărți perspicace, axate pe un singur subiect. Fie că subiectul este designul interior, moda, sportul sau mâncarea, cărțile de masă de cafea sunt simple, dar perspicace.

Există ceva luxos în a citi cărți fizice. Ne relaxează într-un mod în care navigarea pe un smartphone nu o face și este mai puțin probabil să fii distras de ceva în timp ce citești decât ai fi pe un dispozitiv digital. În general, cărțile ne ajută să atingem un sentiment mai profund de calm și intimitate mentală, iar cititul este aproape meditativ.

Cărțile sunt pentru toată lumea! Sunt atemporale și există cărți despre orice. Poți spune multe despre cineva după colecția sa de cărți - îți permite să împărtășești interese fără a fi nevoie să le discuți.

New Mags Coffee Table Books

New Mags are sediul în Danemarca, unde a fost fondată în 2016. În afară de popularele Coffee Table Books, brandul vinde, de asemenea, reviste, ghiduri de călătorie și cărți poștale.

Am selectat câteva dintre uimitoarele Coffee Table Books pe care pur și simplu trebuie să le dețineți. Selecția include cele mai populare cărți despre design, modă, decor și stil de viață. Brandul pune mare accent pe găsirea cărților cu cea mai atrăgătoare estetică - concentrându-se pe dimensiuni, formate, ilustrații și culori. Cărțile servesc drept obiecte de design care pot îmbunătăți orice cameră, contribuind la atingerea finală de personalitate și atmosferă.

Cărțile New Mags aduc un sentiment de lux în decorul dumneavoastră prin coperțile aurii, dimensiunile și calitatea lor, ca să nu mai vorbim de fotografiile uimitoare conținute în paginile lor. Dacă stilul tău este simplu și minimalist, o carte de cafea New Mags Coffee Table Book este o modalitate ușoară de a adăuga un strop de culoare în decorul tău. Sunt perfecte pentru un decor modern, în care împodobesc masa, comoda sau raftul de cărți. Aduceți puțină viață în decorul dvs. cu una sau mai multe cărți pentru a încadra o lampă sau obiectele dvs. decorative preferate.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!