Tolomeo

Lămpile de la brandul italian Artemide sunt icoane globale! Frumoasa expresie arhitecturală a lămpii poate fi găsită pe birouri din întreaga lume. Proprietățile sale flexibile au făcut-o incredibil de populară atât pe birouri, cât și pe mesele de lucru. Tolomeo este o colecție de diverse lămpi de arhitect - puteți găsi de la lămpi de masă de toate dimensiunile până la lămpi de perete și lămpi de podea. Toate au celebrul design cu brațe flexibile și un cap care se rotește. Pe lângă faptul că se poate în diverse modele, Tolomeo există într-o gamă de culori. Abajurul clasic este frumosul gri-aluminiu, dar puteți opta și pentru o lampă roșie, galbenă sau mov.
Afișați 36 din 141 produse
de când. De-a lungul anilor, colecția a câștigat diverse premii prestigioase pentru forma și funcționalitatea sa.

Artemide Tolomeo

Artemide Tolomeo
Marca italiană a început să producă lămpile Tolomeo încă din 1987. Aceasta a fost creată de doi designeri pe nume Michele De Lucchi și Giancarlo Fassina. De atunci, colecția a crescut și a inclus o gamă mai largă de modele, culori și dimensiuni. Toate prezintă designul râvnit și calitatea sa impecabilă, iar acestea sunt realizate din aluminiu, ceea ce le face incredibil de durabile. Designul se bazează pe ideea că lumina ar trebui să fie flexibilă - că ar trebui să o puteți ajusta întotdeauna pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Lămpile flexibile nu sunt doar frumoase, ci și utile și incredibil de practice.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!