Miffy

Fără îndoială, cea mai drăguță lampă din lume pentru camera copiilor este lampa Miffy de la brandul olandez Mr Maria. Personajul Miffy provine dintr-o carte olandeză pentru copii și în scurt timp a devenit un succes uriaș în întreaga lume! Miffy este disponibilă în 3 dimensiuni diferite - First Light, Original și XL. Original a fost prima pe piață, iar această dimensiune este perfectă pentru o lampă de podea în camera copiilor. Miffy este un accesoriu perfect pentru camera copiilor și, bineînțeles, poate fi folosită și în sufragerie sau în bucătărie, dacă ar vrea! Modernizează-ți casa cu o lampă Miffy dulce și foarte modernă de la Mr Maria.
Cu expresia sa binevoitoare, această lampă este un bun prieten pentru copiii dvs. și o lampă de veghe perfectă dacă cei mici consideră că încăperea este un pic prea întunecată. Cea mai mică First Light se încarcă prin USB și, prin urmare, este ușor de mutat prin casă dacă Miffy pleacă în excursie. Nu în ultimul rând, Miffy este acum disponibil și în versiunea XL de 80 cm, în cazul în care Miffy ocupă mai mult spațiu în cameră.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!