Lampi negre

Negrul poate semnala tot felul de lucruri, în funcție de locul în care se utilizează această culoare. Semnalizează pietate și sofisticare - dar are și un aer misterios, secretos și autoritar. Mai presus de toate, lămpile negre contribuie la eleganță și la un stil imbatabil.

O lampă de perete sau un spot negru este cantitatea perfectă de stil și anonimat pentru a se potrivi tuturor stilurilor de decor fără a se estompa în fundal. Este impunătoare, dar își revendică totuși spațiul. O lampă de podea neagră, pe de altă parte, este mai sculpturală, subțire și elegantă și, în funcție de forma sa, poate contribui cu un aer de mister și secrete care îți stârnește curiozitatea. Găsiți aici gama noastră completă valoare pentru bani - și consultați întreaga noastră gamă de lămpi negre
Afișați 36 din 1023 produse
În colecția noastră de lămpi negre se găsesc diverse lămpi de perete și lămpi spot, care sunt populare nu în ultimul rând datorită expresiei minimaliste și elegante pe care o emană. Lămpile precum Angelina și Rocco de la Lucande, ca să nu mai vorbim de Desiro de la Lindby, combină elemente simple și elegante, scăldând încăperea în care sunt montate într-o strălucire incredibilă.

Lămpile suspendate negre sunt populare din aceleași motive, dar aceste lămpi contribuie de obicei mai mult la o notă misterioasă. Lămpile suspendate negre sunt adesea sculpturale, iar abajurul negru este folosit pentru a transmite eleganță și stil, la fel cum o face și un costum. Lămpile cu pandantiv sunt adesea elemente cheie în decorul nostru, așa că tind să aibă o expresie mai ornamentată. Colecția noastră valoare pentru bani găzduiește o gamă largă de lămpi suspendate negre care combină negrul cu alte culori.

Negrul este uimitor în combinație cu alte abajururi. Acesta întărește culoarea cu care este combinat, iar cele două culori se completează reciproc. O lampă neagră și aurie obține adesea o expresie mai exclusivistă decât ar face-o o lampă neagră pură, așa că este o idee bună să vă gândiți puțin la ce fel de lampă neagră aveți de fapt nevoie.

Există, de asemenea, o a treia opțiune chiar la mijloc - o lampă care nu este nici anonimă, nici sculpturală și care este asortată cu alte abajururi. Lampa neagră care nu se amestecă în fundal. În colecția noastră, veți găsi, de asemenea, câteva lămpi de masă care sunt complet negre și câteva lămpi de tavan care combină alb și negru. Aceste lămpi arată uimitor în camerele albe, iar expresia lor monocromă încântătoare înseamnă că ele contribuie la un contrast puternic și elegant cu decorul tău. Culoarea neagră iese în evidență într-o cameră albă, iar lămpile de podea, lămpile de masă, lămpile de perete, lămpile cu pandantiv și lămpile de tavan negre contribuie la un contrast incredibil care face ca mediul înconjurător să pară mult mai luminos.

Sperăm că veți găsi lampa pe care o căutați. Gama noastră valoare pentru bani este o colecție de lămpi inspirate de icoanele de design pe care le cunoaștem și le iubim cu toții, cu un preț mult mai mic. Dacă doriți să răsfoiți colecția noastră completă, puteți găsi.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!