O nouă tendință: Lămpile moleculare

Ești familiarizat deja cu ele? Sunt uriașe în acest moment și probabil că le vedeți pe Instagram și Pinterest. Numeroase pagini de inspirație pentru design interior le-au indicat ca fiind marea tendință de design în acest moment. Și noi credem că sunt minunate și de aceea le-am găsit pe toate cele mai bune pentru tine.

Termenul "lampă moleculară" se referă la pendule și candelabre cu mai multe surse de lumină, toate conectate într-un model molecular. Acestea sunt incredibil de decorative, indiferent dacă sunt aprinse sau stinse, și adaugă o expresie modernă și sculpturală designului tău interior. Agățați o lampă moleculară deasupra mesei de sufragerie sau a insulei din bucătărie pentru a oferi camerei un upgrade imediat.

Combinați cele mai mari două tendințe în designul interior - alama și lămpile moleculare - pentru un look
modern.

Candelabrul Franklin Candelabru în alamă de la Menu oferă o combinație frumoasă de alamă și model molecular. Forma lămpii este cu totul specială și are un aspect industrial. Lampa este mare și ocupă mult spațiu, ceea ce o face perfectă pentru camerele cu tavane înalte și mese lungi.

Îți dorești o lampă industrială sau una brută?
Obțineți această lampă de la brandul danez Audo.
Lustră pendul moleculară cu 5 becuri de la House Doctor este fabricată din alamă și are cinci surse de lumină într-un model molecular. Pendulul are un look antic și este un exemplu deosebit de frumos de lampă moleculară. Lampa poate fi folosită oriunde în casa dvs., dar este potrivită în special pentru zonele centrale de locuit.


Combinați expresia antică cu lămpi moleculare moderne.
Cumpărați acest pendul minunat de la House Doctor chiar aici.
Pendulul Molecule Ballroom Brass/Army vă oferă șansa de a îmbrățișa cu adevărat designul modern combinat cu calitatea făcută manual. În afară de abajururile din sticlă suflată manual, lampa este compusă dintr-un cadru strălucitor din alamă. Acest pendul minunat al companiei daneze Design by Us este inovator și colorat - și incredibil de modern în acest moment.


Doriți o lampă care să atragă atenția?
alege acest pendul atrăgător disponibil în diverse culori și materiale.
101 Copenhagen a creat acest pendul modernist care combină o formă arhitecturală cu modelul molecular modern. Abajururile sunt realizate din alamă perlată, asigurând astfel locul lămpii ca fiind una dintre lămpile moleculare extrem de moderne care există!


Doriți o piesă de afirmare cu linii arhitecturale?
Cumpărați-o de la 101 Copenhagen chiar aici

Ce lampă moleculară vei alege?

Puteți găsi deja lămpi moleculare în multe case din întreaga lume. Sunt o alegere evidentă pentru a fi atârnate deasupra unei mese de luat masa, deoarece sursele multiple de lumină luminează atât masa în sine, cât și întreaga încăpere - un iluminat perfect pentru mese. Este ușor de înțeles de ce sunt atât de populare.

Poate cel mai important lucru de reținut este că selecția este imensă și poate fi aproape imposibil să alegi. Sperăm că acest mic ghid al unora dintre opțiunile pe care le puteți găsi aici, la Lampemesteren, vă va ajuta să o găsiți pe cea care se potrivește cel mai bine cu stilul dvs. de decorare - dar pe care o veți alege?