SLAMP Lampi

SLAMP este o firmă italiană de design care se află în spatele unora dintre cele mai mari lămpi clasice actuale, datorită dragostei sale pentru design și estetică. Fiecare lampă lansată de companie oferă o expresie distinctivă care contribuie la funcționalitate și îmbunătățește aspectul împrejurimilor sale. Fiecare produs are ceva unic.

Lentiflex, Opalflex & CrystalflexMulte dintre produsele Slamp utilizează materialele Crystalflex, Opalflex și Lentiflex. Acestea sunt materiale inventate de Slamp și brevetate de Slamp. Diferitele materiale "Flex" sunt tehnopolimeri - materiale plastice care au fost rafinate pentru a obține proprietăți care nu se găsesc de obicei în materialele plastice. Materialele patentate de Slamp pot fi caracterizate ca fiind rigide, dar flexibile, incredibil de durabile și reciclabile.

Lentiflex este materialul transparent de la Slamp, care este la fel de transparent ca sticla. Opalflex este, după cum sugerează și numele, materialul semitransparent al Slamp care imită aspectul sticlei opalizate. Crystalflex este transparent ca Lentiflex, dar cu mici refracții ca sticla de cristal.
Bach Lampadar XL Gold - SLAMP
Așteptat în: 21 - 24 zile
Afișați 36 din 192 produse
Roberto Ziliani a fondat SLAMP în 1994, cu scopul de a aduce ceva nou pe scena designului italian. Încă de la început, compania a oferit lămpi și soluții de iluminat de înaltă calitate, cu un ochi evident pentru detalii care ajută la asigurarea calității metodelor de producție.

Colecția SLAMP oferă o gamă de lămpi și modele de iluminat pentru toate generațiile, fiecare cu o notă revoluționară și experimentală. În parteneriat cu o multitudine de designeri, SLAMP a primit mai multe premii internaționale de design, iar în mai 2012, compania a primit premiul Red Dot pentru colecția Veli.

Tinerii designeri sunt coloana vertebrală a SLAMP, deoarece se asigură că toate modelele lansate de companie sunt inspirate și orientate spre viitor. Acești designeri gândesc în afara cutiei, folosesc materiale alternative și contribuie la stabilirea tendințelor viitorului.

SLAMP a crescut constant de-a lungul vieții sale și este acum unul dintre cele mai reprezentative nume de marcă în ceea ce privește designul de iluminat decorativ. Compania este un punct de referință pentru toți cei care doresc să dețină ceva râvnit, original și exclusivist.

În ADN-ul SLAMP stă chiar curiozitatea și experimentul, iar designerii săi lucrează cu o serie de soluții tehnice care mențin compania în fruntea jocului. De-a lungul timpului, SLAMP a devenit unul dintre cele mai cunoscute branduri de soluții de iluminat decorativ.

Francesco Paretti

.

Cea mai cunoscută lucrare: Lampa Bach pentru SLAMP
Formație: Designer industrial

Fonduri
Francesco Paretti s-a născut în Terni, Italia, și a studiat design industrial la Universitatea La Sapienza din Roma.

Paretti a lucrat în calitate de consultant în design pentru numeroase companii mari, unde a proiectat produse fie singur, fie împreună cu alți designeri renumiți, precum Stefano Giovannoni, Anna Gili și Gai Mattiolo.

În 1997 și 1998 a câștigat premiul San Valentino Gold, iar în 2003 a câștigat concursul internațional de design Aprilia Design Award.

În prezent, modelele sale sunt expuse în unele dintre cele mai mari muzee din lume.

Vedeți toate Bach lămpile de la Francesco Paretti aici.

Nigel CoatesNigel Coates continuă să provoace arhitectura și sensul acesteia. Misiunea sa este de a adăuga părți egale de artă și inteligență în arhitectură și design, iar un sentiment de pasiune și ironie este vizibil în toate produsele sale.

După ce și-a terminat studiile la Architectural Association, Coates a proiectat numeroase clădiri, interioare și expoziții în întreaga lume, în special în Anglia și Japonia. Unele dintre cele mai experimentale proiecte ale sale au fost expuse la muzee precum Tate Modern.

Coates este un designer foarte popular atât în industria de iluminat, cât și în cea de mobilier, și a colaborat cu mai multe companii de design italiene. Din 2008 a fost director de creație pentru SLAMP..
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!