DybergLarsen Lampi

De la începutul anului 2011, proprietarul însuși, Thomas Dyberg Larsen, a fost o parte importantă a procesului de proiectare și producție. Mai ales în cea mai recentă ColecțieDL și-a lăsat amprenta, unde valorile DybergLarsen transpar în mod clar. Lămpile diferite și unice sunt proiectate cu expresie scandinavă și cu scopul de a crea o aha-experiență în ceea ce privește funcția lămpii, materialul, aspectul, metodele de producție sau altele asemenea.

Dintre numeroasele lămpi populare ale DybergLarsen, ar trebui să se acorde o atenție deosebită la PineApple și Illumen. Acestea au fost create în colaborare cu designerul Frank Kertil, al cărui ADN de design se potrivește fără efort în colecția DybergLarsen - simplu, ușor de înțeles și frumos, cu o "margine" care îl face diferit.

Povestea DybergLarsen a început cu lampa Magazin, care a fost dezvăluită pentru prima dată la expoziția Formland în toamna anului 2011 - două luni mai târziu, compania a lansat colecția PineApple, caracterizată de abajururile sale albe din PP. Echipa DybergLarsen numește lampa Magazin "lampa mamă", deoarece această lampă a fost motivul pentru care lucrurile au început cu adevărat să ia avânt. De atunci, lampa a fost lansată într-o varietate de forme și culori.

Pe măsură ce piața pentru cumpărături online și exporturi s-a dezvoltat, DybergLarsen a proiectat și dezvoltat o nouă colecție de lămpi care a primit numele ILLUMIN. Dacă vă uitați cu atenție la logo, veți vedea că se citește și "11 min" - ceea ce reprezintă aproximativ timpul necesar pentru a asambla produsul.
Ejka Lustră Pendul Dark Green - DybergLarsen
RRP RON 1.048,00
Așteptat în: 3 - 5 zile
Afișați 36 din 312 produse
În 2015, o altă colecție a fost lansată pentru public - o serie metalică numită Crayon. Aceasta a fost inspirată de partea superioară a celebrelor creioane colorate cu care am crescut. Colecția include lămpi în patru dimensiuni diferite și două culori diferite. Fiecare lampă este fabricată folosind metal și sticlă. Colecția este potrivită atât pentru reședințele private, cât și pentru spațiile comerciale, deoarece satisface majoritatea, dacă nu toate, nevoile de iluminat.

Recent, au fost lansate trei noi lămpi din metal, iar compania are pregătite mai multe produse interesante, gata să fie lansate.

Lucrurile nu vor fi mai puțin interesante în următorii cinci ani, asta e sigur.

Avantajele colecției PineApple

.
Pe lângă faptul că au o formă clasică, cu abajururi decalate pentru a preveni strălucirea, lămpile din această colecție au o expresie sculpturală și o capacitate de a se potrivi în orice cameră, indiferent dacă lumina este aprinsă sau nu. Colecția oferă o gamă largă de dimensiuni de lămpi, inclusiv modele pendulare, de masă și în picioare.

Avantajele colecției ILLUMIN

.
Colecția este livrată în ambalaj Flat-Pack și este remarcabil de ușor de asamblat, atât cu cât și fără ghidul de asamblare care o însoțește. Tot ce aveți nevoie se află în cutie - suport, abajururi, prize și cabluri. În mai puțin de 11 minute, veți avea o lampă frumoasă (și accesibilă). Colecția include lămpi în peste 10 forme și culori diferite.

Avantajele lămpilor din metal

.
Toate lămpile sunt fabricate din metal durabil și acoperite cu un lac frumos, ceea ce înseamnă că sunt ușor de curățat și de întreținut. Toate lămpile sunt livrate cu socluri și fire - gata de montare.
Filozofia de design din spatele DybergLarsen este de a crea produse frumoase care să exprime ADN-ul lor scandinav. Simplu, ușor de înțeles, drăguț, curat și personal. Ce v-ați putea dori mai mult?
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!