Aplice de Perete

Lămpile de perete nu sunt doar lumini. Sunt exemple frumoase, colorate, proaspete, îndrăznețe, clasice și măgulitoare de iluminat de perete combinate cu un design inteligent și de lungă durată.

Aici veți găsi lămpi de perete de la Lightyears, &tradition, Iconi și Le Klint, alături de producători italieni precum Flos, Foscarini, Luceplan, Artemide, Kartell și mulți alții.

De ce să vă mulțumiți când puteți alege din atâtea lămpi minunate?

Toate lămpile noastre de perete sunt livrate cu becuri.
Neon Tube LED Pink - HAY
RRP RON 328,00
În stoc acum
Afișați 36 din 3211 produse
Aici veți găsi o gamă largă de lămpi de perete pentru interior. Avem lămpi pentru toate gusturile - fie că sunteți în căutarea a ceva clasic, modern, îndrăzneț, minimalist, elegant sau romantic, Lampemesteren.com are lampa de perete potrivită pentru dumneavoastră!

Ce este o lampă de perete?
 • Este o lampă de perete proiectată, echipată cu una sau mai multe surse de lumină.
 • Se poate monta relativ ușor pe o suprafață verticală.
 • Poate fi statică sau flexibilă în una sau mai multe direcții.
 • Poate fi confecționată din diferite materiale, cum ar fi metal, plastic, sticlă sau lemn.

  Bune sfaturi despre amplasarea luminilor de perete

  .
  Dacă aveți nevoie să iluminați o încăpere lungă, cu un tavan jos, lămpile de perete sunt o soluție ideală. Încercați să plasați unele de-a lungul unei laturi a camerei, în mod ideal deasupra nivelului ochilor. Deoarece lămpile de perete nu ocupă mult spațiu, camera va părea mai mare, spre deosebire de lămpile suspendate, acestea vă permit să apreciați tot spațiul de deasupra capului din cameră, iar plasarea lor deasupra nivelului ochilor ajută la "ridicarea" tavanului. Și nu uitați că multă lumină va face ca o cameră mică să pară mult mai mare.

  Înainte de a vă alege lampa de masă, gândiți-vă la ce nevoie doriți ca lampa să satisfacă. Doriți o lumină de bază blândă pentru întreaga cameră, o lumină practică și directă pentru citit sau lucrat, sau o notă de atmosferă? Gama noastră largă de lămpi de perete găzduiește lămpi care servesc ca lămpi de noptieră, lămpi pentru holuri, lămpi pentru baie și multe altele.

  Lămpi de perete pentru spații de locuit

  .
  Devine din ce în ce mai populară utilizarea lămpilor de perete în afara dormitorului, iar noi avem o selecție imensă din care puteți alege! Lampa 265 de la Flos apare în tot mai multe locuințe, de obicei în camera de zi, dar și în bucătărie și în biroul de acasă. Este o lampă incredibil de flexibilă din multe puncte de vedere - o puteți poziționa pentru a lumina exact acolo unde aveți nevoie. O altă alegere bună ar fi o Lampă cu foarfecă de la Fritz Hansen sau Le Klint. Lămpile de perete deasupra canapelei sau lângă un fotoliu sunt, de asemenea, din nou populare - singura limită este imaginația dumneavoastră. Cu cât mai multă lumină, cu atât mai bine!

  Lămpi de perete de design de la toate cele mai bune mărci

  .
  Avem lămpi de perete de la mărci precum Louis Poulsen, Lampe Gras, &tradition, Muuto, Normann Copenhagen, LIGHT-POINT, Menu, Zoolight, Piet Hein și Le Klint, precum și de la producători italieni precum Flos, Foscarini, Artemide, Luceplan, Kartell și mulți alții. Suntem mereu în căutare de noi designeri și producători interesanți pentru a vă oferi cea mai bună selecție și pentru a ne menține poziția de una dintre cele mai mari surse de lămpi de design din țările nordice.

  Lămpi de perete cu LED-uri elegante

  .
  Astăzi, multe lămpi de perete sunt disponibile în modele cu LED. LED-urile - diode emițătoare de lumină - vă pot economisi foarte mult la factura de energie și ajută la protejarea mediului înconjurător, așa că este foarte logic să alegeți această nouă tehnologie. Din gama noastră de mărci LIGHT-POINT în special, dispune de o selecție largă de modele elegante cu LED-uri încorporate. Flos, Studio Italia, Artemide, Louis Poulsen, Aros Design și mulți alții au adoptat LED-urile, așa că în magazinul nostru online veți găsi o mulțime de exemple de aplice care folosesc această tehnologie eficientă și de viitor. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți - ei sunt aici pentru a vă ajuta!
 • Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
  Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!