New Works Lampi

New Works este o companie de design cu sediul în Copenhaga care oferă câte puțin din toate.

New Works a adăugat lucruri noi și interesante pe scena de design încă din 2015 și, cu colecții de mobilier, decorațiuni interioare și soluții de iluminat, compania oferă o mulțime de oportunități pentru a oferi casei tale un mic plus. Mantra New Works este: naturale, experimentale, brute și măiestrie solidă.

Lămpile New Works sunt încântătoare, diferite și impregnate de ceva special. Lampa suspendată Material a devenit rapid un clasic modern și se potrivește în orice configurație de interior, datorită gamei de materiale folosite în procesul de fabricație.

Lampa de masă Kizu dă literalmente peste cap ideea de lămpi de masă, așa cum le cunoaștem. Aceasta este o lampă care atrage atenția și care pur și simplu funcționează oriunde o așezați.

Răsfoiți mai jos lămpile minunate și dezgolite de la New Works.
Tense Candelabru Ø55 - New Works
RRP RON 6.566,00
În stoc acum
Afișați 36 din 113 produse
Nu trebuie să fii arhitect sau director de creație pentru a iubi ceea ce face New Works. Compania nu își dedică eforturile esteticii postmoderne sau industrialismului urban, ci mai degrabă dezvoltării de noi forme și lucrului cu noi materiale și soluții. Scaunele, mesele, canapelele și lămpile New Works sunt adesea lăudate pentru eleganța lor - atitudinea este că nu trebuie să fie înțelese, ci doar folosite.

"Compromisul" nu face parte din vocabularul New Works și nu a făcut niciodată parte din el. Conceptul, numele, gândurile și ideile sunt produsul unei imaginații active și sunt construite cu ajutorul unei măiestrii solide. Este ușor să găsești modele mai ieftine în altă parte, dar acesta este modul în care funcționează industria. New Works este pasionată de a face exact ceea ce își dorește, iar compania are un istoric de provocare a "normalului". Iar modelul este aici pentru a rămâne.

La fel ca orice altă companie bine stabilită, New Works are valori de bază, dar compania nu crede în a vorbi despre acestea cu orice ocazie, fără un motiv anume. Valorile sunt acolo doar pentru a se asigura că firma rămâne ambițioasă, distractivă și creativă - gama de produse spune povestea, astfel încât designerii nu trebuie să o facă.

Există o linie subțire între inspirație și imitație, iar arta constă în găsirea unei modalități de a rămâne de partea corectă a acestei linii.

O doză sănătoasă de libertate de exprimare se combină cu curajul de a gândi noi forme și reguli - și nu doar pentru că se poate. Uneori, lucrurile trebuie să fie răsturnate cu susul în jos pentru ca noi să le vedem așa cum sunt.

Compania are rădăcini solide în designul scandinav și o dragoste incontestabilă pentru culorile deschise, dar puteți fi siguri că există mai mult decât lemn decolorat și abajururi vag diferite de alb. New Works este o companie originală, care face ceea ce îi place. Se oferă câte puțin din toate.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!