Lampi de alamă

O lampă din alamă contribuie la genul de eleganță și exclusivitate care poate fi obținută doar cu abajururile metalice aurii, galbene și roșiatice care caracterizează alama. O lampă de perete sau o lampă suspendată din alamă arată uimitor în contrast cu un decor alb, dar se potrivește de asemenea foarte bine în camerele de culoare verde închis, albastră și neagră.

O altă alegere evidentă este o lampă de masă din alamă. Aceste mici corpuri de iluminat se dublează ca sculpturi pe birou sau comodă, iar nuanțele lor metalice calde și puternice se rup cu decorul existent în cel mai elegant mod. Găsiți gama completă de lămpi de alamă labila la preț avantajos!
Gillion Plafonieră Gold - Lindby
RRP RON 1.967,00
În stoc acum
Afișați 36 din 289 produse
Lămpile aurii contribuie la o notă extraordinar de exclusivistă a casei dumneavoastră, indiferent unde le amplasați. Cu o treaptă mai sus față de lămpile din alamă pe care le cunoaștem și le iubim, auriul este deosebit de bun pentru lămpile de masă care împodobesc rafturi, pervazuri, birouri și comode. Mica sculptură aurie este garantat să aducă un sentiment de emoție contagioasă în casa ta și va deveni cu siguranță piesa centrală a decorului tău de birou, de living sau de bucătărie.

Indiferent dacă alegeți o nuanță de alamă, auriu sau o altă nuanță metalică, veți avea parte de un accesoriu încântător și incredibil de elegant, care răspândește bucurie și radiază confort în încăperea care are norocul de a deveni noua sa casă.

Alama este un aliaj de cupru și zinc. În comparație cu cuprul pur, alama este mai dură și mai durabilă. Cuprul este mai moale decât alama și mai bun la distribuirea căldurii, inclusiv la conducerea electricității. Acest lucru înseamnă că cuprul este excelent pentru boluri și articole similare și este utilizat în mod obișnuit în oale și tigăi, în timp ce alama tinde să fie populară pentru articole decorative, deoarece este mai ușoară decât cuprul.

Dar alama este folosită și pentru articole practice - este cunoscut materialul pe care îl folosim pentru fabricarea instrumentelor de alamă, cum ar fi trompetele, fagoturile și tuburile, dar este folosit și pentru fermoare, încuietori și muniție. Culoarea variază în funcție de cantitatea de zinc folosită pentru a crea aliajul. O cantitate mare de zinc duce la o nuanță mai deschisă, în timp ce aliajele cu o cantitate mai mare de alamă vor fi roșiatice.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!