GUBI Lampi

GUBI este o firmă daneză de design dedicată sărbătoririi privilegiului de a trăi.Compania este specializată în designuri care combină trecutul și prezentul fără a sacrifica posibilitatea de dezvoltare. Găsește aici sortimentul nostru de accesorii pentru casă de la GUBI. Rezultatele acestui proces sunt modele frumoase și funcționale care stimulează simțurile. Alimentat de pasiune și curaj, GUBI se străduiește să atingă perfecțiunea. Evoluția se află în centrul fiecărui design pe care GUBI îl lansează.
Afișați 36 din 320 produse
Una dintre cele mai faimoase colecții GUBI este Colecția Bestlite, proiectată de Robert Dudley Best. Designul colecției Bestlite se bazează pe rădăcinile industriale ale companiei, care au deschis calea pentru acest clasic modern. Lampa de masă BL1 este din anii 1930, când a împodobit biroul lui Winston Churchill din Whitehall. Aceasta a fost marea lovitură a Bestlite și o mare parte din motivul pentru care lampa este considerată un clasic. Colecția Bestlite are un aspect minimalist, ceea ce înseamnă că se potrivește tuturor locuințelor, birourilor, spațiilor creative și noptierelor. Colecția oferă o cantitate nesfârșită de oportunități, datorită faptului că lămpile care o compun sunt disponibile ca lămpi montate, pe picior, cu suspensie și de masă.

Lama GUBI Grässhoppa-un adevărat clasic

.
Programul iconic Gräshoppa a fost proiectat de Greta M. Grossman în 1947. Această colecție sofisticată de lămpi cuprinde lămpi de masă, lămpi suspendate și lămpi de picior. Gräshoppa se caracterizează prin designul său unic, jucăuș și atemporal. Lămpile creează lumina perfectă care se potrivește tuturor încăperilor, indiferent dacă instalați lampa lângă birou, masa de luat masa sau tejgheaua din bucătărie. Această lampă frumoasă este disponibilă în culorile Vintage Red, Jet Black, Anthracite Grey, Matt White, Bluish Grey și Warm Grey. Gräshoppa este un adevărat clasic, fabricat folosind suporturi frumoase din alamă sau colorate.

Ce caracterizează lămpile GUBI Bestlite montate, pe picior, suspendate și de masă?

.
Colecția Bestlite se caracterizează prin funcționalitatea sa și în mare parte datorită acestui fapt colecția este atât de populară printre arhitecții, designerii și pasionații de creație din întreaga lume. Această colecție iconică este inspirată de școala de design Bauhaus și oferă un design minimalist și simplu. Liniile curate și designul industrial se potrivesc de minune colecției Bestlite. Această lampă de design creează lumina perfectă, indiferent dacă doriți să stați și să citiți sau pur și simplu să vă vedeți de zi cu zi. Colecția de lămpi GUBI Bestlite este disponibilă în alb mat, negru, porțelan, crom, alamă, alb-deschis și gri. Colecția este disponibilă, de asemenea, fie cu un suport cromat, fie cu un suport din alamă, pentru a se asigura că produsele se potrivesc fiecărei case în parte.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!