Woud Accesorii pentru Casă

Brandul danez Woud proiectează mobilier și accesorii pentru casă cu design atemporal. Fiecare produs are un scop și o funcție. Pe această pagină, veți găsi o selecție aleasă cu grijă de accesorii de mobilier, cum ar fi oglinzi Woud, tăvi de servire și cârlige din lemn. De asemenea, gama Woud poate contribui la cultivarea atmosferei confortabile din casa dvs. cu pături din lână și sfeșnice decorative - toate cu un design modern și scandinav care pune simplitatea și calitatea înaltă mai presus de orice. Soluțiile lor de interior se caracterizează prin designul lor minimalist și elegant, care se integrează perfect în decorul modern.

Vezi lămpi unice de la Woud aici.
Afișați 36 din 105 produse
Remarcați în special Knaegt Coat Rack - un raft Woud care servește și ca suport pentru haine. Acest lucru îl face incredibil de potrivit atunci când trebuie să decorați intrarea în casă, dar este, de asemenea, un suport de prosoape excelent pentru baie sau un suport de pălării pentru dormitor. Fabricat din lemn cu un cordon de piele pătrățoasă, raftul este drăguț, decorativ, ca să nu mai spunem că este de cea mai bună calitate.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!