PineApple

Lampa Dyberg Larsen PineApple a fost proiectată inițial de Frank Kerdil ca o singură lampă suspendată, dar în zilele noastre, acest design este disponibil într-o multitudine de dimensiuni, materiale și tipuri. Colecția extinsă include o lampă de masă, o lampă de podea și clasica lampă suspendată, iar toate modelele sunt disponibile într-o gamă largă de materiale. Fie că vă doriți clasicul în alb, mai anonimul negru, sau poate cupru, îl puteți găsi chiar aici!

Invitați minunata PineApple înăuntru și minunați-vă de designul său care arată ca un ananas, un pin, o floare de lotus și un con de pin, în funcție de cine vă întreabă. Achiziționați o lampă PineApple astăzi!
PineApple reprezintă tradiția daneză în materie de design în cea mai bună formă. Întreaga colecție este construită în jurul unui cadru aproape invizibil din materiale acrilice lustruite, care este decorat cu frunze pătratice din diverse materiale. Forma captivantă a conului aduce aminte de ananas și flori de lotus, în timp ce frunzele pătrate suprapuse ascund sursa de lumină. Abajururile suprapuse creează o strălucire difuză și confortabilă și oferă corp și densitate, conferind lămpii o expresie densă, fără a o face să pară grea și dominantă.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!