Lămpile de exterior - totul despre iluminatul spațiilor exterioare

Lămpile de exterior sunt practice și utile, luminând spațiile noastre exterioare atunci când se lasă întunericul și avem nevoie de un plus de lumină. Lămpile de exterior sunt disponibile într-o mare varietate de forme, dimensiuni și materiale, astfel încât găsirea lămpii potrivite pentru situația dvs. poate fi confuză.  Pentru a vă ajuta, am realizat acest ghid al tipurilor de lămpi de exterior care sunt populare printre clienții noștri, împreună cu câteva informații care credem că vă vor ajuta în căutarea dumneavoastră.

Iluminatul în aer liber este atât decorativ, cât și util, mai ales atunci când umbrele încep să se lungească și nopțile se apropie în timpul toamnei și iernii. Toate lămpile de exterior din selecția noastră au o durată de viață lungă și sunt de cea mai bună calitate, caracteristici importante atunci când vine vorba de corpuri de iluminat care stau în aer liber pe tot parcursul anului. Avem soluții pentru iluminarea fațadelor clădirilor, a ușilor de la intrare, a straturilor de flori și a elementelor de grădină, a aleilor, curților și teraselor și multe altele.

Cum să alegeți iluminatul exterior potrivit? În primul rând, stabiliți dacă aveți nevoie de iluminat de fațadă, de iluminat la sol sau de ambele. Avem o lampă de exterior de calitate superioară care să se potrivească cerințelor dumneavoastră.

Lămpile de exterior - preferate pentru perete sau pat

Aici, la Lampemesteren, avem o mulțime de lămpi de exterior preferate, la fel ca și clienții noștri minunați. Am selectat câteva dintre cele mai populare lămpi pentru a le folosi pe o fațadă, într-un pat și de-a lungul unei alei. Iluminatul în aer liber poate lumina un colț întunecat, poate crea o atmosferă plăcută în spațiile exterioare și poate întâmpina oaspeții cu o iluminare veselă și confortabilă.
Lampa de perete de exterior Cube LED outdoor wall lamp de la LIGHT-POINT este una dintre cele mai populare lămpi de exterior. Ar arăta minunat montată pe o fațadă sau chiar pe un gard. Cube este un program interesant de lămpi care vine fie cu sau fără sursă de lumină LED încorporată, dar credem că alegerea versiunii cu LED este mai practică și vă va economisi energie.

Cube este disponibil în finisaje negru, alb și argintiu și puteți alege între versiunile care proiectează lumina fie doar în jos, fie atât în sus, cât și în jos în același timp. Este o lampă rafinată și elegantă, care cu siguranță va satisface nevoile dvs. de iluminat exterior.
Lampa de perete pentru exterior AJ 50 de perete de exterior, proiectată de Arne Jacobsen și produsă de Louis Poulsen este un adevărat clasic al designului de iluminat. Această lampă extrem de populară are o sursă de lumină LED încorporată, ceea ce o face o alegere practică pentru iluminarea spațiilor exterioare.

Capul de fixare al acestei lămpi de exterior AJ poate fi ajustat cu 60° dintr-o parte în alta, astfel încât este și o soluție flexibilă. Această lampă de perete populară și foarte apreciată este disponibilă în negru, alb și gri.
Lampa de exterior Cube XL Stand de exterior de la producătorul danez LIGHT-POINT este o altă lampă de exterior populară printre clienții noștri. Acest stâlp este o opțiune excelentă atât pentru paturi, cât și de-a lungul aleilor sau aleilor, sau oriunde altundeva care vă atrage atenția.

Cube XL Stand este disponibil în culorile negru, argintiu și alb. Este echipat fie cu o soclu E27, astfel încât să puteți alege ce tip de bec să utilizați, fie cu o sursă de lumină LED încorporată care economisește energie.
Lămpile spot sunt foarte populare în și în jurul straturilor de flori și a plantațiilor de declarație. Seria Seria de lămpi de subsol de la LIGHT-POINT este formată din spoturi îngropate, realizate din oțel inoxidabil. Sub este o lampă practică care asigură o iluminare confortabilă de înaltă calitate pentru grădina dvs. sau alte spații exterioare.

Acest spot este disponibil atât în formă rotundă, cât și pătrată și are un design elegant, dar necomplicat, care nu atrage prea mult atenția asupra sa.  Sub este echipat cu o sursă de lumină LED încorporată, ceea ce îl face un economizor de energie extrem de practic, care va arăta foarte bine în grădina dvs.

Iluminatul exterior și avantajele LED-ului

În opinia noastră, sursele de lumină cu LED sunt favoritele clare atunci când vine vorba de iluminatul exterior, iar noi avem o selecție mare de lămpi de exterior cu surse de lumină LED încorporate. LED-urile economisesc energie și au o durată de viață foarte lungă - între 10 și 25 de ani.

Prin utilizarea surselor de lumină cu LED, puteți să vă mențineți consumul de energie - și costurile de energie - la un nivel scăzut și, în același timp, să vă întâmpinați oaspeții cu o iluminare caldă și confortabilă, care nu creează strălucire.

Este întotdeauna o idee bună să țineți cont de temperatura de culoare atunci când alegeți iluminatul exterior, iar acesta este doar unul dintre multele domenii în care LED-urile excelează, deoarece sunt disponibile cu o gamă largă de temperaturi de culoare. Căutați un indice Kelvin, standardul pentru măsurarea temperaturilor de culoare - 2600° Kelvin oferă o lumină foarte confortabilă. Puteți citi totul despre culoarea luminii aici.

Partea bună a LED-urilor

- Economie de energie - veți vedea diferența pe factura de energie.
- Durată de viață lungă.
- Se aprinde imediat ce aprindeți întrerupătorul.
- Ieftine dacă țineți cont de durata lor de viață.
- Nu sunt deranjați de frig sau de vibrații.
- Excelente în situațiile în care luminile sunt aprinse pentru perioade lungi de timp.
XL Exterior de perete de la Lampe Gras este o lampă clasică și elegantă, care face o treabă excelentă de iluminare a împrejurimilor sale. Este echipată cu o soclu E27 și vă recomandăm să folosiți un bec LED practic și cu consum redus de energie.

304 XL este fabricată din oțel - o alegere excelentă pentru utilizarea în exterior. Lampe Gras produce mai multe lămpi de exterior diferite - le puteți vedea aici.
Această baliză cu lanternă atractivă are un aspect elegant, care va funcționa bine în grădină, de-a lungul aleii sau în fața casei. Fakkel de la marca daneză Seslef este echipată cu un modul LED de economisire a energiei și poate fi folosită chiar și ca o adevărată torță, prin adăugarea unei inserții care poate fi umplută cu ulei de lampă.

Fakkel este disponibil în trei finisaje diferite - negru, galvanizat și rugină. Își luminează împrejurimile cu o lumină albă caldă și confortabilă.
Lampa de perete Nautiluz Square LED de exterior de la Lumiere este o lampă de pat frumoasă și foarte modernă, care va adăuga o notă de stil oricărei grădini. Vine într-un finisaj gri antracit și este atrăgătoare prin simplitatea sa. Este echipată cu un modul LED încorporat durabil.

Nu trebuie decât să așezați această lampă elegantă în peluza, curtea sau grădina dvs. și lăsați-o să strălucească de lumină!

Bine de știut despre lămpile de exterior

Am abordat câteva dintre diferitele tipuri de lămpi de exterior, dar mai sunt multe altele. Acestea oferă atât decorare, cât și securitate pentru spațiile dvs. exterioare, în special lângă ușa de la intrare, pe fațadă, de-a lungul aleii și în jurul terasei. Lămpile de exterior strălucitoare sunt o modalitate minunată de a întâmpina oamenii în casa dvs.

Este important să luați în considerare materialele și finisajele atunci când alegeți noi corpuri de iluminat exterior. Dacă locuiți în apropierea oceanului, de exemplu, veți avea nevoie de lămpi care pot tolera sarea din aer.

"Galvanizat" este un cuvânt pe care îl veți vedea frecvent atunci când vă uitați la lămpile de exterior. În procesul de galvanizare, fierul sau oțelul este acoperit cu un strat de zinc, care previne coroziunea și menține aspectul atractiv al metalului pe măsură ce trece timpul.

Țineți cont de cei trei "W": vânt, apă și vreme. Vreți să vă asigurați că vă puteți bucura de lămpile de exterior ani de zile. Nu uitați nici de rezistența la intruziune - reprezentată de codul IP - deoarece lămpile de exterior trebuie să reziste la ploaie, zăpadă și la orice altceva pe care vremea îl va arunca asupra lor. Puteți citi mai multe despre codurile IP aici.
Seria Eggy Pop de la CPH Lighting este o gamă de lămpi unice care sunt absolut ideale pentru utilizarea în exterior. Eggy este o lampă decorativă care arată la fel de bine pe gazonul dvs. ca și pe o masă de terasă. Are o formă organică și proiectează o lumină caldă, difuză și fără strălucire.

Această lampă foarte funcțională poate fi mutată oriunde aveți nevoie de o iluminare suplimentară și este disponibilă în trei diametre - 32, 55 și 70 cm.
Această aplică de perete este un adevărat clasic și poate fi văzută pe fațadele din toată Scandinavia. Este necomplicată, funcțională și atractivă. Aplica Rørhat de la LIGHT-POINT este disponibilă în 8 culori diferite, astfel încât cu siguranță va exista una potrivită pentru casa dvs.

Rørhat este concepută pentru a fi montată direct pe un perete, unde dvs. și oaspeții dvs. vă puteți bucura de eleganța sa atemporală.

Dincolo de varietatea de lămpi de exterior pentru fațade, straturi de flori, uși de intrare etc., există un alt grup de lămpi care sunt excelente pentru utilizare în exterior - lămpile To Go. Aceste lămpi sunt super-practice dacă, de exemplu, doriți să vă bucurați de o seară de vară pe terasă. Lămpile To Go sunt reîncărcabile, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cabluri atunci când vă petreceți timpul afară.
FollowMe de la Marset vine în două dimensiuni și este o lampă de masă practică și flexibilă pe care o puteți lua oriunde. Folosiți-o pe terasă, într-o excursie la plajă, pe o pătură pe gazon sau la un picnic în pădure. Bateria sa reîncărcabilă poate dura până la 20 de ore la niveluri de iluminare de dispoziție sau pentru cca. 5 ore atunci când funcționează la putere maximă. Dispune de o sursă de lumină LED încorporată.
Carrie de Menu este o lampă mică și fermecătoare, care este un companion perfect atunci când sunteți în mișcare. Designul său simplu și raționalizat înseamnă că se va potrivi cam peste tot. Este flexibilă și practică și poate oferi o iluminare încântătoare a atmosferei timp de 5 ore cu o singură încărcare.
Această lampă diferă de celelalte lămpi To Go datorită difuzorului încorporat - poate reda muzică în timp ce luminează împrejurimile, creând de două ori mai mult "hygge". Lampa Colors LED Sound Jar lamp de la Colors by Copenhagen este disponibilă în trei culori diferite, iar bateria sa reîncărcabilă o va menține în funcțiune timp de până la 10 ore.

Sperăm că ați găsit util acest mic ghid de iluminat exterior. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de mai multe îndrumări, sunteți mai mult decât binevenit să contactați echipa noastră de asistență pentru clienți.

Toate imaginile sunt de pe Pinterest.