Ventilatoare de tavan

Gama de ventilatoare de tavan cu lumină găzduiește diverse stiluri și dimensiuni. Indiferent dacă doriți un ventilator de tavan pentru un decor modern sau clasic, aici puteți găsi ceea ce căutați. Alegeți dintr-o gamă de ventilatoare de tavan cu lumină și telecomenzi care fac funcțiile ușor de utilizat.

Numitorul comun al ventilatoarelor de tavan este faptul că acestea dispun de lămpi încorporate. Combinația practică înseamnă că aveți parte de circulație a aerului și lumină fără a ocupa prea mult spațiu. Nu mai trebuie să alegeți între o iluminare bună și mediul interior în încăperile pe care le folosiți cel mai des.

Motive pentru a alege un ventilator de tavan

Un ventilator montat pe tavan este adesea cel mai eficient mod de a asigura circulația aerului. În afară de faptul că permite o amplasare mai centrală, există spațiu pentru lamele mai mari pe tavan decât ar fi pe podea sau pe o masă.

Un ventilator de tavan sparge aerul cald care se adună adesea sub tavan. Ventilatorul poate fi folosit, de asemenea, pentru a distribui căldura în încăperi mai mari, unde aerul cald s-ar ridica în mod normal și s-ar depune sub tavan. Alegerea unui ventilator de tavan cu o lampă încorporată înseamnă că nu trebuie să alegeți între o bună circulație a aerului și o bună iluminare - trebuie doar să găsiți spațiu pentru un singur aparat.

Ventilatoare de tavan pentru dormitoare și locul de muncă

Folosiți un ventilator de tavan în încăperile în care petreceți mult timp, cum ar fi dormitorul, biroul sau camera de zi, pentru a obține un mediu interior mai bun. Folosiți ventilatorul pentru a sparge aerul greu care provoacă oboseală și dureri de cap. De asemenea, puteți folosi ventilatoarele pentru a distribui căldura în toată casa, plasându-le în apropierea surselor sau a căldurii sau lângă ferestrele mari.

Împodobiți-vă dormitorul, locul de muncă, camera de zi sau biroul de acasă cu un ventilator de tavan funcțional și estetic, care asigură un confort maxim, adăugând în același timp o notă minimalistă și modernă decorului dvs. care îl face să iasă în evidență din mulțime. Dacă alegeți să amplasați ventilatorul în dormitor, aveți la dispoziție un climat interior confortabil, ca să nu mai vorbim de un accesoriu interesant și atrăgător pentru decorul dvs., cum nu există altul.

Ventilatoare de tavan cu lumină și telecomandă

Avem tendința de a asocia ventilatoarele de tavan cu nostalgia și amintirile confortabile. De-a lungul timpului, modelele s-au dezvoltat foarte mult. Unele au o notă de nostalgie, în timp ce altele au pivotat spre expresii moderne și minimaliste. Cablul tradițional care era folosit cândva pentru a porni și opri ventilatoarele a fost înlocuit cu tehnologia modernă. Pe lângă faptul că reprezintă o combinație practică de ventilație și iluminat, majoritatea ventilatoarelor sunt dotate cu telecomenzi.

Caracteristicile variază, dar adesea este posibil să opriți, să porniți și să reglați viteza de rotație fără să vă ridicați. Același lucru este valabil și pentru lumină, care poate fi aprinsă și stinsă sau atenuată cu ajutorul telecomenzii.

Așadar, dacă vă place briza, confortul și lumina unui ventilator de tavan, ar fi bine să luați în considerare achiziționarea unuia cu telecomandă, astfel încât să nu mai trebuiască să căutați cablul pentru a-l porni și opri. O telecomandă vă permite, de asemenea, să aprindeți și să stingeți lumina și să o diminuați pentru a se potrivi nevoilor și stării de spirit, totul din confortul patului, canapelei sau fotoliului dumneavoastră.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!