Ambit

Colecția Ambit de la studioul danez Muuto este formată din lămpi care combină perfect clasicul și modernul. Expresia simplă este în același timp tradițională și caracterizată de o abordare modernă și minimalistă a designului în ansamblu.

Colecția oferă totul, de la lămpi suspendate individuale în culori frumoase și prăfuite până la Ambit Rail, care constă în trei lămpi suspendate mai mici montate pe o șină. Diferitele elemente se combină pentru a crea o lampă simplă și estetică, care luminează la perfecție mesele mai lungi. Disponibil în negru, alb și gri.

Toate lămpile din colecția Ambit sunt realizate din aluminiu și ulterior vopsite manual în culori stinse. Lămpile suspendate individuale sunt disponibile în două dimensiuni diferite, cu circumferințe de 25 cm și, respectiv, 40 cm. Cu alte cuvinte, colecția Muuto Ambit are o lampă suspendată pentru fiecare nevoie. Suspendați lămpile suspendate deasupra mesei din bucătărie și montați Ambit Rail deasupra mesei de luat masa.
Afișați 33 din 33 produse
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!