VP Globe Lampi

Într-o perioadă în care Arne Jacobsen și Hans Wegner erau figurile de referință ale industriei de design, cu materialele lor naturale și formele lor simple, Verner Panton s-a concentrat pe materiale artificiale și pe metode rapide de producție, ceea ce era ceva nemaiauzit. Obiectivul lui Verner Panton era să introducă mai multă culoare în lume și se poate spune că a reușit. Dar cea mai mare lampă Panton dintre toate trebuie să fie Globe. Globe este unică și futuristă, fără a compromite aspectul său clasic și elegant. Este complexă, asamblată manual și încântătoare dincolo de orice descriere - o adevărată icoană a designului, dacă a existat vreodată una.
Lămpile Globe sunt asamblate manual la fabrica Verpan din Horsens și există doar două femei în lume care sunt calificate să le asambleze. Fiecare lampă Globe este gravată cu un număr de serie și cu semnătura lui Verner Panton. Fiecare cutie include chiar și un document semnat care confirmă autenticitatea. Toate acestea pentru a vă asigura că lampa dumneavoastră Globe se ridică la standardul de autenticitate și calitate.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!