KAISER idell Lampi

Prima lampă KAISER Idell, lampa de masă KAISER Idell 6631, a fost lansată în 1936 de către producătorul german Gebr. Kaiser & Co. Proiectată de Christian Dell, lampa a servit de atunci ca un sistem nobil de precizie tehnică și alegere rafinată a materialelor. Colecția KAISER Idell a cunoscut o renaștere a popularității în legătură cu stilul scandinav, care a făcut modernă decorarea locuinței dvs. cu un design semnificativ clasic cu istorie. Priviți doar KAISER Idell Table Lamp 6631T Luxus : ediția specială care a fost lansată în 2019, în legătură cu aniversarea a 100 de ani de la nașterea mișcării Bauhaus. Noua versiune a lămpii de masă atemporale în negru mat și detalii din alamă complimentează deosebit de bine stilul nordic de design care continuă să domine la nivel global.
Afișați 36 din 39 produse
Argentierul german, Christian Dell , a proiectat lampa. Bazată pe o invenție inovatoare și revoluționară - articulația sferică! Conceptul a fost rapid brevetat, astfel încât tehnica a fost disponibilă doar pentru Gebr. Kaiser & Co. Aceste articulații sferice care vă permit să slăbiți diferite părți și să reglați lampa în funcție de nevoile dumneavoastră sunt folosite și astăzi.

Christian Dell a fost una dintre figurile cheie în stabilirea stilului Bauhaus. Între 1922 și 1925, el a fost responsabil de atelierul de metal Bauhaus care a dezvoltat un design inovator. Când a proiectat lampa de masă KAISER Idell în 1926, a schimbat istoria designului, iar lampa populară a devenit un simbol pentru perioada Bauhaus. Lampa a primit numele KAISER de la fabrica în care a fost fabricată, în timp ce Idell este o combinație între numele de familie al designerului și cuvântul "idee".

KAISER Idell și Fritz Hansen

.
În 2010, producătorul de mobilă Fritz Hansen a cumpărat drepturile de producție pentru lămpile KAISER Idell. Valorile legate de design ale lămpii au fost strâns aliniate cu cele ale mobilierului Fritz Hansen, astfel încât părea o completare naturală a colecției de mobilier. După cum se poate vedea în selecția de mai jos, colecția KAISER Idell a fost extinsă de atunci pentru a include lămpi de podea, lămpi de perete și lămpi suspendate.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!