Retururi

Dacă v-ați răzgândit în legătură cu achiziția dvs. și doriți să profitați de politica noastră de retur de 100 de zile, puteți deschide un retur prin intermediul linkului de comandă pe care vi l-am trimis anterior. Linkul poate fi găsit în oricare dintre mailurile pe care le-ați primit de la Edison, robotul nostru de comandă. Faceți clic pe "Vezi comanda mea", alegeți "Return" și în partea de jos a paginii respective și urmați instrucțiunile. Vă vom trimite apoi o etichetă de retur într-o corespondență separată până la sfârșitul următoarei zile lucrătoare.

Transportul de retur este de obicei de 75 lei per pachet, dar pachetele de dimensiuni mari și expedierile pe paleți pot costa mai mult. Sunteți binevenit să contactați Serviciul Clienți dacă aveți întrebări.

Dacă preferați să efectuați dvs. înșivă returul, vă rugăm să trimiteți pachetul (pachetele) la: Str:
Lampemesteren
Odinsvej 6 - Port 32-35
DK-6950 Ringkøbing
Danemarca

Vă recomandăm să trimiteți coletul (coletele) prin poștă. Acest lucru asigură că pachetul (pachetele) poate (pot) fi urmărit(e) și elimină orice îndoială cu privire la faptul că am primit sau nu pachetul (pachetele).

Vă rugăm să rețineți: Pachetul (coletele) trebuie să fie returnat(e) la adresa Lampmasters - pachetele trimise la un oficiu poștal sau la un magazin de colete nu vor fi preluate.

Nu scrieți pe ambalajul original!

Dacă scrieți pe ambalajul original sau îl deteriorați în orice alt mod, diminuați valoarea de revânzare a produsului. Acest lucru va reduce valoarea rambursării.

Vom reține cel puțin 137,50 lei din rambursarea dvs. dacă ambalajul original este deteriorat sau până la 40% din valoarea lămpii dacă - de exemplu - aceasta nu este returnată în ambalajul original sau dacă nu este în stare vandabilă.

De aceea, este foarte important să puneți produsul, în ambalajul original, într-o cutie de transport din carton pentru a-l trimite înapoi la noi. Utilizarea ambalajului cu bule de aer va ajuta la minimizarea oricăror daune potențiale în timpul transportului.

Utilizați numai bandă adezivă transparentă atunci când împachetați articolele pentru returnare! Folosirea altor tipuri de bandă adezivă pe ambalajul original poate afecta valoarea rambursării.

Orice alte întrebări despre retururi?

Orice alte întrebări despre retururi?

Contactați echipa noastră de servicii pentru clienți la info@lampemesteren.ro sau +40 800 890 601 - vă vom ajuta cu plăcere. În acest moment, Serviciul Clienți poate răspunde doar la solicitările trimise în limba engleză.