Veioze

Lămpile de masă sunt o modalitate incredibil de simplă și flexibilă de a te juca cu designul interior - punctul de întâlnire al iluminatului practic, al decorului și al "hygge". Avem o selecție imensă a celor mai bune lămpi de masă de designer disponibile în prezent. Înainte de a vă alege lampa de masă, luați în considerare ce nevoie doriți ca lampa să satisfacă. Doriți o lumină caldă pentru o atmosferă confortabilă, o lumină concentrată pentru lectură sau lucru, sau o completare sculpturală a decorului dumneavoastră? Gama noastră largă de lămpi de masă găzduiește lămpi de noptieră, corpuri de iluminat de atmosferă pentru camera de zi și lămpi practice pentru spațiile de lucru.
Nilay Veioză Black - Lindby
RRP RON 482,00
În stoc acum
Afișați 36 din 3333 produse
Aici veți găsi lămpi de masă de la producători danezi precum Louis Poulsen, Lightyears, &tradition, Piet Hein și Le Klint și producători italieni precum Flos, Luceplan, Artemide, Fosscarini și Kartell. Veți vedea toți cei mai mari designeri - Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Philippe Starck, Achille Castiglioni, Jasper Morrison, Rodolfo Dordoni, Verner Panton și multe altele.

Dar ce este o lampă de masă, de fapt?
 • Este un obiect proiectat echipat cu una sau mai multe surse de lumină.
 • Pute să stea pe o suprafață orizontală și poate fi deplasat.
 • De obicei, asigură o iluminare indirectă.
 • Poate fi statică sau flexibilă în una sau mai multe direcții.
 • Se poate realiza din diferite materiale, cum ar fi metal, țesătură, plastic, beton, sticlă sau lemn.

  Ce lampă de masă ar trebui să aleg?

  .
  Cu o selecție mare din care să alegi vine o decizie importantă - ce lampă de masă ar trebui să aleg? Ce lampă de masă se va potrivi cel mai bine cu restul decorului meu? Pentru a vă fi mai ușor să vă decideți ce lampă de masă este cea mai potrivită pentru dumneavoastră, iată câteva puncte pe care ar fi bine să le luați în considerare...

  Ce alte lămpi sunt în cameră?

  .
  De regulă, lămpile de masă dau o lumină stinsă și adesea orientată în jos - și, prin urmare, o lumină limitată. Prin urmare, este important să luați în considerare celelalte surse de lumină din încăpere. Dacă încăperea este mare, cu puține surse de lumină, nu vă bazați pe faptul că o singură lampă de masă va face o mare diferență. Lămpile de masă sunt cele mai bune pentru a lumina zone mici, cum ar fi colțurile, așa că, dacă doriți să evitați multe "insule" de lumină, veți avea nevoie de o altă sursă de lumină mai puternică pentru a umple camera. Lămpi suspendate sunt o soluție bună în aceste situații. Dacă iluminați doar o cameră mică, este foarte posibil să fie suficient să aveți o singură lampă de masă împreună cu o lampă de podea.

  La ce pot folosi o lampă de masă?

  .
  Funcția unei lămpi de masă poate fi împărțită în două categorii - iluminat de ambianță sau iluminat de lucru/lectură. Chiar dacă o mulțime de lămpi de masă oferă o lumină bună pentru lectură, multe altele funcționează cel mai bine la crearea unei atmosfere, așa că este important să alegeți lampa potrivită pentru această funcție. Dacă doriți să creați o atmosferă intimă, confortabilă, perfectă pentru relaxare și conversații profunde, ar trebui să luați în considerare lămpi de masă precum Flowerpot, Pineapple, Lightyears sau Zoolight. Pe de altă parte, dacă aveți nevoie de o lampă de citit bună, care să nu vă provoace oboseala ochilor, aruncați o privire la mărci precum LIGHT-POINT,  și Foscarini.

  Contactați-ne dacă aveți nevoie de ajutor pentru a alege exact lampa de masă potrivită.

  Toate lămpile noastre de masă sunt livrate cu un bec gratuit!

  Bucurați-vă de găsirea noii dvs. lămpi de masă!
 • Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
  Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!