Buster+Punch Lampi

Buster+Punch a început ca un atelier de motociclete în estul Londrei. Omul din spatele companiei, Massimo Buster, a lucrat ca arhitect, dar noaptea construia motociclete personalizate, fabricând toate piesele de la zero. Acest lucru i-a oferit expertiza tehnică și atenția la detalii care a fost în curând căutată de clienți pentru lucrările sale de arhitectură, așa că a fondat Buster+Punch.

Compania britanică poate fi caracterizată prin aspectul său industrial. Aceștia folosesc metale, piele și sticlă - și transformă fiecare șurub, îmbinare și piuliță într-un detaliu de design. Mai jos veți găsi luminile lor!
Afișați 36 din 110 produse

Experimentați eleganța exclusivistă cu luminile Buster+Punch

Bine ați venit în gama noastră exclusivă de produse Buster+Punch - o lume a luxului, inovației și designului atemporal. Buster+Punch este un simbol al designului britanic, cunoscut pentru crearea unor piese de design interior unice și atrăgătoare, care vă transformă casa într-o adevărată oază de stil și rafinament.

Iluminat Buster+Punch

.

Explorați gama noastră extinsă de corpuri de iluminat Buster+Punch, inclusiv lumini suspendate spectaculoase, aplice și lămpi de masă. Aceste corpuri de iluminat sunt create cu o atenție meticuloasă la detalii și combină materiale precum oțelul, alama și pielea pentru a conferi spațiilor dvs. o atmosferă unică și evocatoare.

Meșteșugărit și calitate

.

La Buster+Punch, se pune preț pe calitate și măiestrie. Fiecare articol este realizat cu grijă, cu atenție la detalii și folosind materiale de cea mai bună calitate. Atunci când alegeți Buster+Punch, alegeți eleganța și durabilitatea atemporală.

Oferiți casei dvs. o transformare cu Buster+Punch. Fie că doriți să adăugați o notă de lux în casa dvs. sau căutați cadoul perfect pentru o persoană dragă, produsele Buster+Punch sunt alegerea supremă. Comandă-ți astăzi lampa ta exclusivă și lasă-te fermecat de frumusețea și inovația sa inegalabilă!
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!