House Doctor Lampi

Colecția House Doctor găzduiește lămpi de designer care vă ajută să creați o casă elegantă și stilată, cu un decor care vă evidențiază gusturile personale. Brandul de designer danez a fost înființat în Ikast în 2002 și, de atunci, selecția sa de articole unice a fost puternic înrădăcinată în tradiția designului scandinav. Întotdeauna s-a pus un mare accent pe detalii, fie că este vorba de finisajul suprafeței, de compoziția materialelor sau de funcționalitate. În loc să folosiți culori neon și să săriți pe ultimele tendințe, lămpile House Doctor vă permit să vă decorați casa într-o manieră atemporală și sofisticată cu metal, alamă și sticlă mată. Materialele, modelele și texturile se îmbină pentru a crea lămpi cu pandantiv, lămpi de masă și lămpi de perete care se potrivesc perfect în decorul dvs. existent. Unele lămpi House Doctor au o notă de eleganță atemporală și se integrează în designul dvs. interior, în timp ce altele sunt concepute pentru a ieși în evidență și a contribui cu o notă estetică, sculpturală, completată de margini și suprafețe mate. Designurile House Doctor sunt aici pentru a rămâne, indiferent de cum se schimbă gusturile dumneavoastră.
Rica Abajur White - House Doctor
RRP RON 101,00
În stoc acum
Afișați 36 din 123 produse
O lampă este mai mult decât o simplă piesă de design, iar crearea luminii perfecte pentru întreaga casă nu este deloc ușoară, motiv pentru care House Doctor a conceput o selecție elegantă de lămpi care să acopere o gamă largă de nevoi. Numitorul comun al colecției este faptul că lămpile de perete, lămpile suspendate, lămpile de podea și lămpile de masă ating un echilibru minunat între estetică și funcționalitate. Fie că aveți nevoie de o lumină concentrată sau căutați un efect sculptural, veți găsi ceva în gama House Doctor, care include totul, de la lămpi metalice aerodinamice la lămpi moi din sticlă transparentă sau hârtie de orez.

Creați o atmosferă primitoare și relaxantă cu o lampă Bidar deasupra mesei de luat masa sau montați un grup de lămpi suspendate mici, Pin auriu, în colț. Dacă vă doriți un decor care să vă dea spectacol, amplasați o lampă Molecular în hol sau deasupra mesei de luat masa, unde brațul cu rază largă de acțiune creează o lumină uimitoare și contribuie la un factor wow incontestabil. Dacă aveți nevoie de o lumină bună pentru lectură lângă fotoliu sau lângă pat, o lampă de perete Precise este alegerea perfectă, cu lumina sa concentrată și țintită, care vă permite să iluminați cu ușurință ceea ce citiți. Dar nimic nu se compară cu o lampă de masă atunci când doriți o lumină confortabilă și un design versatil. Așezați lampa de masă Thane pe un bufet sau pe masa de lângă canapea, unde lumina și metalul creează o expresie dinamică și contribuie la un aspect suav al zonei. Într-o seară caldă de vară, puteți aduce o lampă de masă portabilă afară pentru a prelungi seara confortabilă sau puteți crea o atmosferă relaxată cu ajutorul șirurilor de lumini House Doctor. De asemenea, puteți amplasa șiruri de lumini în camera copilului dvs. pentru a-i conferi un aspect confortabil și modern.

Iluminat House Doctor

.
Există mai multe tipuri de iluminat. Cu colecția de la House Doctor, aveți garanția că veți găsi un design cu proporțiile, detaliile și materialele perfecte pentru a vă completa decorul. A da o notă personală și dinamică decorului dvs. înseamnă să amestecați - nu să asortați. Indiferent dacă aveți un stil de decor modern, de inspirație retro sau industrial, colecția va avea cu siguranță un design care se va potrivi perfect în casa dvs. Aceasta este puterea lui House Doctor. Opțiunile sunt nelimitate, așa că nu există niciun motiv pentru a vă schimba lămpile în mod regulat, deoarece o lampă de la House Doctor se potrivește întotdeauna.

Despre House Doctor

.
Cei trei frați Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel și Klaus Juhl Pedersen, care s-au reunit pentru a crea brandul după ani de experiență în comerțul cu amănuntul de design interior. Toți trei au fost de acord că scena daneză a designului avea nevoie de ceva nou și, pe o bază de idei mărețe, s-a născut House Doctor.

În doar câțiva ani, House Doctor a trecut de la o afacere mică la peste 100 de angajați și a devenit unul dintre cele mai importante branduri de design interior din țară. În afară de lămpi, House Doctor produce și alte elemente de design interior, cum ar fi mobilă, pături, articole decorative, echipamente de bucătărie și produse pentru exterior - toate cu același accent pe joc, unicitate și inovație. Cu sediul în Danemarca, alegerile naturale de materiale sunt lemnul, cuprul, metalul și gresia, toate acestea ilustrând un mare respect pentru stilul nordic și pentru natură.

Găsiți o gamă largă de cele mai populare lămpi de la House Doctor pe site!
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!