Șină de iluminat

Găsiți aici șine de alimentare pentru montarea pe tavan. Așezați șina oriunde aveți nevoie de o lumină care poate fi mutată rapid și ușor, în funcție de necesități. Așezați lampa suspendată deasupra mesei de luat masa pe o șină, astfel încât să puteți ajusta cu ușurință poziția lămpii atunci când extindeți masa. O șină electrică dotată cu spoturi este o soluție excelentă pentru iluminarea fotografiilor și a operelor de artă - kitul de tuburi Antidark Designline cu trei sau patru spoturi incluse merită luat în considerare. Colecția Antidark Designline este excelentă pentru lămpi suspendate și spoturi și este disponibilă în alb și negru.
Afișați 24 din 24 produse

Raft de alimentare pentru lămpi


O șină de alimentare este o soluție bună și flexibilă pentru lămpile și spoturile dvs. suspendate, deoarece o puteți amplasa în diverse formațiuni și poziții, în funcție de nevoile și starea dvs. de spirit. O șină de lumină este o idee excelentă deasupra meselor de sufragerie, deoarece creează o lumină mai amplă, luminând masa, indiferent dacă este în configurație normală sau extinsă pentru a încăpea și mai mulți oaspeți. Aruncați o privire la această bară de lumină de trei metri, care vă oferă mult spațiu pentru a vă răspândi sursele de lumină pentru o strălucire bună și uniformă, astfel încât toată lumea să se poată vedea unii pe alții și mâncarea, sau luați în considerare această bară de lumină pentru tavanul de lângă dulapul dvs. O șină de lumină înseamnă că nu trebuie să vă mulțumiți cu un singur amplasament pentru lămpile suspendate și spoturile dvs., deoarece le puteți schimba poziția pe parcurs, schimbând direcția luminii în funcție de nevoile dvs.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!