Valoare pentru bani

Lampemesteren este mândru să vă prezinte propriul nostru grup de produse, lămpile frumoase și versatile valoare pentru bani! Colecția cuprinde totul, de la mici lămpi practice pentru exterior până la instalații mari de candelabre și lămpi suspendate în grupuri. Ceea ce au toate în comun este un preț rezonabil.

Colecția găzduiește lămpi de la patru mărci interesante: Arcchio, Lucande, Envolight și Lindby. Chiar dacă nu costă un braț și un picior, aceste lămpi oferă aceeași calitate înaltă și modele incredibile pe care le cunoașteți și le iubiți din gama Lampemesteren. Descoperiți valoarea pentru bani mai jos - și scufundați-vă în colecțiile de lampi de exterior cu senzori, pots pe șine, și panouri LED.
Phina 2 Plafonieră Black - Lucande
RRP RON 1.142,00
În stoc acum
Afișați 36 din 3437 produse
Un bănuț economisit este un bănuț câștigat, iar gama noastră largă de lămpi din colecția valoare pentru bani oferă lămpi grozave la prețuri rezonabile - și, cel mai bine, niciuna dintre ele nu face compromisuri în ceea ce privește designul sau calitatea.

Avem o multitudine de lămpi de la Lucande, Arcchio, Envolight și Lindby și, indiferent dacă sunteți în căutarea unei lămpi cu pandantiv, plafonieră, lampă de perete, lampă de podea sau lampă de masă, suntem siguri că veți găsi soluția perfectă pentru casa dvs. undeva în colecție.

Treceți peste fila "Inspirație" din meniul de mai sus și alegeți dintr-o serie de subpagini sub fila "Raport calitate-preț". Veți găsi de toate, de la mici spoturi pe șine până la categorii cu lămpi realizate din beton interesant și atipic. Vindem produse care se potrivesc tuturor stilurilor, iar colecția noastră găzduiește lămpi minimaliste, moderne, clasice, de inspirație nordică, brutaliste, industriale și luxoase deopotrivă.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!