Lampi pentru paturi reglabile

Alegerea lămpilor pentru un pat reglabil nu este întotdeauna ușoară. Aruncați o privire la această categorie, unde am găsit câteva lămpi care pot fi folosite ca lămpi pentru paturi reglabile.

Înainte de a alege o lampă, trebuie să scoateți banda de măsură. Trebuie să fi măsurat distanța de la perete până la locul în care vei sta atunci când patul este ridicat. Aceasta poate diferi foarte mult de la o marcă la alta. În plus, trebuie să măsurați înălțimea la care veți avea nevoie de lumină. Atunci când stați în poziție verticală, lampa ar trebui să fie plasată semnificativ mai sus decât atunci când stați culcat.

Atunci când patul a fost făcut și adus până jos, s-ar putea să vi se pară că lampa este destul de sus, motiv pentru care ar fi o idee bună să alegeți o lampă care poate fi mutată în sus și în jos, precum și o lampă care se poate balansa dintr-o parte în alta.

În plus, o lampă flexibilă vă va îmbunătăți șansele de a crea cele mai bune condiții de lectură și de a minimiza strălucirea laterală, astfel încât persoana de lângă dumneavoastră să nu fie prea afectată.
Afișați 36 din 223 produse
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!