Muuto Accesorii pentru casă

Muuto a văzut lumina zilei în 2006 și, în câțiva ani, compania a devenit una dintre cele mai mari mărci de mobilier și design din Scandinavia. Colaborarea cu cei mai importanți designeri scandinavi asigură că filosofia Muuto este interpretată și vizualizată în mod constant. Cu rădăcinile în tradiția designului scandinav de estetică, funcționalitate și măiestrie solidă, compania creează soluții unice de mobilier și design interior.

Colecția Muuto găzduiește accesorii precum popularele cârlige Muuto Dots, care sunt potrivite pentru a fi folosite în toate camerele. Cârligele Dots sunt realizate din faianță cu glazură de diferite culori. Acest lucru contribuie la o expresie unică și artistică care conferă personalitate și caracter decorului dumneavoastră. Așezați-le la intrare lângă o oglindă Muuto Framed Mirror pentru un aspect primitor și exclusivist care contribuie la o expresie decorativă.

Găsește lămpile irezistibile de la Muuto aici.
Afișați 36 din 222 produse
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!