Lămpi de grădină

Lămpile de grădină sunt incredibil de practice pe tot parcursul anului. Iarna, ele vă ajută să vedeți unde mergeți și contribuie la alungarea întunericului din nopțile lungi și reci. Când se apropie vara și petreceți mai mult timp afară, lămpile de grădină luminează zonele pe care le folosiți pentru divertisment sau doar pentru a vă relaxa și a vă bucura de natură. La Lampemesteren avem o selecție de diferite lămpi de grădină, inclusiv lămpi de perete, stâlpi și lămpi de masă reîncărcabile pe care le puteți lua cu dvs. oriunde mergeți, și veți găsi lămpi într-o gamă de forme, dimensiuni și materiale diferite.

Citiți mai multe despre luminile de exterior pentru grădina și aleea dvs. aici
Afișați 36 din 487 produse
Lămpile de grădină pot fi amplasate aproape oriunde - pe fațada casei dumneavoastră, pe și în jurul terasei, în grădină sau în altă parte. Există o mulțime de posibilități atunci când vine vorba de lămpile de grădină. Acestea pot ajuta la crearea atmosferei perfecte oriunde în mediul dvs. exterior.

Lămpile de grădină cu LED oferă o lumină excelentă și avem o gamă largă de lămpi aici, la Lampemesteren. Este important ca o lampă de grădină să fie durabilă și bine concepută pentru scopul său- Aici intră în scenă lămpile noastre de grădină cu LED, deoarece sunt unele dintre cele mai rezistente lămpi disponibile. Un alt avantaj al lămpilor cu LED-uri este că acestea economisesc energie în comparație cu alte surse de lumină și pot face față să fie lăsate aprinse pentru perioade lungi de timp - ideal pentru o lampă care ar putea fi folosită pentru o jumătate de zi sau mai mult. LED-ul este o alegere perfectă pentru utilizarea în aer liber - creați o atmosferă și fiți practic în același timp. Lămpile de grădină cu LED pot fi folosite în aproape orice mediu exterior în ele pot tolera tot felul de condiții meteorologice. Le puteți amplasa pe fațada casei dvs., pe sau în jurul terasei, în straturile de flori sau în cu totul alt loc. Avem lămpi de grădină într-o varietate de forme, dimensiuni, culori și materiale diferite, așa că aruncați o privire prin selecția noastră largă. Multe dintre lămpile de grădină din gama noastră pot fi folosite cu becuri LED, inclusiv lămpi de la mărci precum Light-Point, Seslef, David Superlight, Colors și multe altele.

O nouă lampă de grădină - galvanizată sau neagră?

.
Depinde în totalitate de gustul tău dacă alegi o lampă de grădină cu finisaj galvanizat sau în negru, deși diferența dintre ele este mai mult decât culoarea lor. Lămpile de grădină galvanizate sunt puțin costisitoare pentru întreținere și sunt de obicei concepute special pentru utilizare în exterior. Lămpile de grădină galvanizate la cald sunt, de asemenea, prietenoase cu mediul înconjurător. Produsele galvanizate sunt foarte durabile și au o durată de viață lungă. Un finisaj galvanizat are o culoare gri-violaceu, astfel încât funcționează bine în multe situații diferite și aproape că poate dispărea în mediul înconjurător. Lămpile de grădină negre arată foarte bine și într-un mediu exterior. Un mic dezavantaj este că un finisaj negru poate arăta murdar în timp, dar acest lucru este ușor de rezolvat cu o cârpă, o găleată de apă cu săpun și puțină unsoare de cot. În rest, lămpile de grădină negre sunt la fel de durabile ca și modelele galvanizate.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!