Philips Hue - intrați într-o lume cu totul nouă a luminii!PHILIPS HUE - GHID

Gama de produse Philips Hue introduce un mod complet nou de a vă ilumina casa. Instalarea unui sistem de control al iluminatului de ultimă generație obișnuia să necesite un electrician scump - acum, tot ce aveți nevoie este un bec Hue, un Bridge și aplicația Philips Hue. Produsele Philips Hue reprezintă cu adevărat un nou mod de a gândi iluminatul. Folosiți Hue pentru a vă îmbunătăți viața de zi cu zi. Îl puteți programa să vă trezească, să vă ofere lumină optimă de lucru, să vă dea energie, să vă stingă luminile când plecați de acasă dimineața și să le aprindă din nou când vă întoarceți acasă seara.

Poate părea complicat, dar nu este. Pentru a vă ajuta să porniți cu dreptul, am realizat acest mic ghid. Veți găsi descrieri ale produselor, informații importante și sfaturi pentru instalarea noului dumneavoastră Philips Hue. Sperăm că vă va ajuta să alegeți produsul potrivit pentru casa dvs. și vă va inspira să faceți primul pas într-o lume cu totul nouă de lumină.
.


Ce este atât de special la Philips Hue?

Philips Hue este cea mai nouă și cea mai avansată dezvoltare din lumea iluminatului. Aproape că nu există limite în ceea ce privește locul în care pot fi folosite aceste becuri și lămpi și tipul de atmosferă pe care o pot crea. La fel ca jocurile, grădinăritul sau colecționarea, Philips Hue poate deveni un nou hobby! Puteți conecta până la 50 de becuri Hue la un singur kit de pornire, puteți alege între 16 milioane de culori diferite și puteți sincroniza Hue cu televizorul sau sistemul de muzică, astfel încât iluminarea să se potrivească cu sunetul.

Produsele Hue sunt incredibil de rapid și ușor de instalat, utilizat și extins. Puteți programa lămpile să se stingă atunci când plecați și să se aprindă din nou când vă aflați la o anumită distanță de casă. Puteți să le reglați intensitatea luminoasă, să amestecați becuri Hue albe și colorate și să le faceți să proiecteze mai multe culori diferite în același timp - toate acestea controlându-le cu un singur dispozitiv inteligent. Vă puteți juca cu diferite tonuri de culoare și puteți crea o iluminare de ambianță perfectă și, cel mai bun lucru, puteți utiliza becurile Hue în socluri clasice, de largă răspândire, E27.


Noțiuni introductive - cum să vă configurați noul Philips Hue

Creierul sistemului dvs. Philips Hue este Bridge. Trebuie doar să îl conectați la rețeaua WiFi - acest proces este descris în detaliu în manualul care însoțește Bridge-ul dumneavoastră - și sunteți gata să începeți. Nici că se poate mai simplu! Apoi, descărcați aplicația Philips Hue pe dispozitivul dvs. inteligent și puteți programa becurile Hue pentru a face exact ceea ce doriți.

Aplicația vă ghidează, pas cu pas, prin acest proces - am fost uimiți de cât de rapid și ușor este.

Puntea Philips Hue este compatibilă cu tehnologia Apple HomeKit, astfel încât puteți chiar să-i cereți lui Siri să aprindă și să stingă luminile în locul dumneavoastră!

Dacă preferați să nu folosiți un dispozitiv inteligent pentru a vă gestiona sistemul Hue, puteți cumpăra o telecomandă care va face același lucru. Poți monta cu ușurință un Interruptor de reglare a intensității luminoase Philips Hue pe perete, fie cu șuruburi, fie cu bandă adezivă dublă. Întrerupătorul în sine se conectează la bază cu ajutorul unor magneți, astfel încât îl puteți lua cu dvs. oriunde în casă. Comutatorul de la distanță funcționează cu baterii - nu este necesară nicio altă instalație!
<hr><font size="+2">Philips Hue Bluetooth</font>


Philips Hue Bluetooth

In 2020, Philips Hue have started adding Bluetooth to their lamps and light sources. Their reasoning is simple: they want to provide an easier alternative for users who find Philips Hue difficult to manage. Thanks to Bluetooth, it’s simpler—and therefore easier—for users to get started with Philips Hue.

The Bluetooth feature allows you to connect lamps and light sources straight away, eliminating the need for a Philips Hue Bridge. All you have to do is download the Philips Hue Bluetooth app on your smartphone, turn on Bluetooth, and that’s it.

Although the Hue products are equipped with built-in Bluetooth, you can still use them with a Hue Bridge. If you already have a Bridge, the Bluetooth feature doesn’t change anything for you and your system.

Who might like Bluetooth Hue?


Bluetooth Hue is intended for new customers who want to dive right in and aren’t interested in a massive setup. You can start by getting a few light sources and testing them in the lamps you already have.

It might be a good idea to use Bluetooth in your children’s rooms to give them direct access to the light source from their smartphone or tablet. You save the trouble of connecting the new light sources to the overall Hue system, so the children only control the light in their own rooms.

Bluetooth Hue might also be a great fit for members of the older generation who know how to use a smartphone but don’t need the complete Hue setup. The Bluetooth feature doesn’t require a wi-fi connection. You just need to be within roughly 12 metres of the lamp, and the app allows you to control up to 10 devices at the same time (the full setup allows you to connect 50 devices to your system).


Kitul de pornire Philips Hue - ce este?

Atunci când cumperi un Philips Hue White Ambiance starter kit vei primi 2 becuri E27 cu funcții complete, un întrerupător cu variator și un Bridge, care se conectează la WiFi și îți permite să controlezi întreaga configurație de pe un dispozitiv inteligent. De asemenea, puteți obține un kit de pornire fără întrerupătorul cu variator, dacă preferați să folosiți un smartphone sau o tabletă pentru tot.
Un Kit de pornire Philips Hue White și Color Ambiance, similar kitului White, include un al treilea bec E27 în locul unui variator. Kitul color poate produce 16 milioane de tonuri de culori diferite pe care le puteți amesteca și asorta după cum doriți.

O noutate în colecția Hue sunt becurile pentru socluri GU10 și puteți cumpăra un starter kit cu 3 becuri color GU10 și un pod. Atât becurile E27, cât și cele GU10 sunt, de asemenea, disponibile în varianta Ambiance, care produce o gamă completă de tonuri de alb, de la iluminarea ambientală cu alb cald până la lumina rece și clară de lucru - toate într-un singur bec!
<hr><font size="+2">Ce sunt Philips Hue LightStrips?</font>


Ce sunt Philips Hue LightStrips?

Dacă vă place să vă jucați cu lumina, să experimentați posibilitățile și să vă distrați, aruncați o privire la Philips Hue LightStrip Plus kitul de pornire de 2 metri. LightStrips sunt benzi lungi din plastic cu LED-uri încorporate - ideale pentru a crea efecte interesante pe scări, în dulapuri sau chiar în spatele televizorului. Le puteți schimba lungimea și culoarea și, deoarece sunt montate cu adeziv, sunt ușor de mutat fără a lăsa găuri urâte de șuruburi în pereți.