Lămpi portabile

Veți găsi o gamă largă de lămpi portabile cu baterii încorporate în categoria Lămpile To Go. Lampa fără fir este genială pentru locurile care au nevoie de o lumină confortabilă, dar care nu se află în apropierea unei prize. Lămpile fără fir sunt, de asemenea, excelente pentru citit sau pentru a crea atmosfera perfectă într-un colț confortabil.

Mai jos găsiți o selecție de lămpi portabile pentru adulți și copii. Indiferent dacă aveți nevoie de o lumină wireless confortabilă pentru masa de luat masa sau pentru a lumina drumul atunci când cei mici se joacă și construiesc forturi de pături, există o lampă care să se potrivească exact nevoilor dumneavoastră. Multe dintre lămpile fără fir sunt potrivite chiar și pentru utilizare în aer liber, astfel încât le puteți aduce la plajă, pe verandă sau cu dvs. la un picnic. Asigură-te că găsești o lampă care face ceea ce ai nevoie să facă. Majoritatea lămpilor To Go sunt ușor de încărcat prin USB și oferă lumină timp de cel puțin patru ore.
Boris First Light - Mr. Maria
RRP RON 338,00
În stoc acum
Afișați 36 din 729 produse
După cum știm cu toții, lumina LED consumă mult mai puțină energie decât becul cu incandescență standard. Acest lucru o face ideală pentru o lampă portabilă, deoarece bateria durează un timp limitat cu o singură încărcare. Numărul de ore de lumină depinde de lampă, dar minimul este de patru ore. LED-ul are, de asemenea, o durată de viață lungă - chiar dacă îl porniți și îl opriți din nou și din nou.

Una dintre cele mai populare lămpi To Go - lampa de masă FollowMe de la Marset, are o sursă de lumină LED cu un variator în trei trepte. La o luminozitate de 100%, lampa poate fi folosită timp de aproximativ cinci ore, în timp ce nivelul cel mai scăzut de luminozitate, care creează o strălucire atmosferică, poate străluci până la 20 de ore cu o încărcare completă. Lampa se încarcă cu ajutorul cablului USB inclus și este o soluție fantastică pentru o lumină portabilă.

Lămpi de exterior alimentate cu baterii

Lămpile de exterior oferă lumină pentru orientare și pentru a crea o atmosferă. O lampă fără fir pe masa din grădină vă permite să creați o atmosferă confortabilă pe verandă sau pe balcon. Avem disponibilă o gamă de lămpi To Go cu un rating IP44, ceea ce înseamnă că sunt potrivite pentru a rezista la stropi de apă. Acest lucru le face să fie ideale pentru utilizarea în aer liber, precum și pentru plasarea într-o baie.

În 2020, emblematica lampă de masă Flowerpot de Verner Panton a fost lansată într-o versiune portabilă. Lampa are un rating IP44, ceea ce o face potrivită pentru utilizarea în exterior. Aduceți-o pe verandă pentru a crea o atmosferă într-o seară de vară târzie sau pentru a vă lumina balconul pentru o noapte de lectură.

Lumini de camping alimentate cu baterii

Luați tehnologia inovatoare în camping. Indiferent dacă preferați rulotele sau corturile, accesul la o priză se poate dovedi o provocare. Încărcați lampa înainte de a pleca, în rulotă sau în mașină, folosind un cablu USB, și sunteți gata de plecare înarmat cu un iluminat practic și confortabil.

Ca parte a gamei Fatboy, veți găsi și Tjoepke cilindrică, cu diverse utilizări. Folosiți lampa ca o lanternă reîncărcabilă sau reduceți luminozitatea pentru o strălucire confortabilă. La luminozitate maximă, lampa strălucește timp de până la opt ore cu o încărcare completă. Cu cât luminozitatea este mai mică, cu atât strălucirea este mai lungă.

Lămpi de noapte pentru camera copilului

Lămpile reîncărcabile sunt o soluție practică pentru copiii dvs. După ce este încărcată, o puteți amplasa oriunde doriți în camera lor sau o puteți lua cu dvs. în deplasare.

Miffy First Light de Mr Maria este mai mult decât o simplă lampă de veghe. Cu o înălțime de 30 cm și un material moale din silicon, este ușoară și moale la atingere. Miffy este unul dintre cei trei mici prieteni: Miffy, Boris și Snuffy. Fețe prietenoase pentru copii și mici ajutoare pentru părinți. Lampa nu numai că este practică, dar este și sigură de utilizat. Modulul LED reîncărcabil înseamnă că puteți amplasa lampa oriunde doriți. În funcție de nivelul de luminozitate ales, o încărcare completă asigură lumină timp de 24-100 de ore.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!