Lampi albe

Nu sunteți sigur ce lampă s-ar potrivi perfect pentru decorul dumneavoastră? Vă luptați să vă descurcați cu toate opțiunile de culori diferite? Nu poți da greș niciodată cu o lampă albă, iar la Lampemesteren, avem o selecție largă de lămpi albe de masă, lămpi de perete, lămpi de tavan și multe altele.

Lămpile albe se potrivesc perfect în toate stilurile de decor, iar abajururile albe îmbracă camera într-o strălucire moale, confortabilă și uniformă. Lămpile albe sunt o investiție excelentă pentru decorul tău, deoarece nu se demodează niciodată, astfel încât poți avea aceeași lampă ani de zile fără să te plictisești de ea. Găsește inspirație în gama de lămpi albe valoare pentru bani de mai jos!
Kyron Plafonieră White - Lindby
RRP RON 539,00
În stoc acum
Afișați 36 din 798 produse
Plafonierele albe pot fi amplasate în orice cameră și stil de decor, unde se integrează în tavan și îmbracă fiecare colț într-o strălucire clară și primitoare. Dacă tavanul dvs. nu este deja alb, o lampă de tavan albă poate ajuta la a face camera să pară mai mare și mai spațioasă, dându-i o senzație de deschidere și lumină. O lampă albă de tavan este o modalitate excelentă de a vă deschide și de a vă lumina casa.

Lampă albă cu pandantiv

.
Albul este întotdeauna popular, deoarece simbolizează puritatea, lumina și perfecțiunea, iar noi îl considerăm aproape ceresc. Lămpile albe pot face ca locuința dvs. să pară curată și luminoasă în mod natural, contribuind în același timp la o notă de modă. Culoarea albă este, de asemenea, cunoscută pentru a crea claritate mentală și a limpezi mintea, ceea ce face ca împrejurimile albe să fie plăcute. O lampă suspendată albă se poate potrivi de minune în bucătării, deasupra meselor de luat masa și în colțuri întunecate, unde ajută la a vă face casa mult mai luminoasă și mai primitoare.

Lampă de masă albă

.
O lampă de masă albă poate sta în diverse locuri, fie că este vorba de un birou, un pervaz, un raft de cărți sau o noptieră, unde culoarea albă contribuie la atmosfera caldă și luminoasă care te încurajează să faci ordine și să îndepărtezi obstacolele. O lampă de masă albă poate fi amplasată peste tot în casă și poate fi folosită ca lumină de noapte, lampă de birou sau lampă de citit.

Lama de perete albă

.
O lampă de perete albă contribuie la un sentiment de deschidere și curățenie la atmosfera confortabilă și primitoare. O puteți amplasa în hol, la intrare sau în camera de zi, unde culoarea albă se îmbină cu un perete alb sau servește ca un contrast uimitor cu împrejurimile colorate.

Lampă de podea și lampă de picior albe

.
Puteți amplasa lampa albă de podea sau lampa de picior în birou, lângă fotoliu sau într-un colț întunecat, unde culoarea albă aduce un sentiment de lumină și viață în încăpere prin reflectarea și distribuirea undelor vizibile de lumină în întreaga încăpere. Culoarea albă vă permite, de asemenea, să folosiți diverse alte abajururi în decorul dvs. deoarece albul are un aspect curat, ușor și neutru, care servește drept un bun contrast cu nuanțe mai vii.

Lampă albă pentru exterior

.
Puteți folosi lămpi albe de exterior la exterior, deoarece acestea semnalează faptul că aceasta este o casă curată, la modă și primitoare - totul înainte ca oaspeții dvs. să intre pe ușă. Lămpile albe de exterior sunt, de asemenea, excelente pentru că pot fi amplasate pe orice tip de casă și arată uimitor, indiferent dacă cărămida este albă sau roșie. Cu alte cuvinte, o lampă albă de exterior este o alegere sigură!

Lampă albă

.
Indiferent de design, o lampă albă este o alegere atemporală pentru decorul tău, care supraviețuiește oricărei tendințe trecătoare. Albul este disponibil în diverse abajururi, așa că va exista întotdeauna o lampă albă care se potrivește perfect decorului tău.

Dacă lampa albă pe care o căutați nu se află în această selecție, puteți găsi mai multe lămpi albe acolo!
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!