Lampi de metal

Lampemesteren găzduiește diverse lămpi metalice uimitoare, unele cu acoperiri colorate, altele fără, fiecare cu o expresie unică, de la rustic la modern, brut, industrial, elegant, retro, minimalist, elegant și așa mai departe. Puteți obține o lampă suspendată din metal, o lampă de masă sau o lampă de tavan, toate realizate din material durabil, garantat să dureze ani de zile. Indiferent dacă înclinați spre un decor minimalist, modern, industrial sau de inspirație retro, veți găsi cu siguranță o lampă care răspunde perfect nevoilor dvs. de design interior și de iluminat. Găsiți mai jos lampa visurilor dvs. în gama valoare pentru bani de lămpi metalice.
Phina 2 Plafonieră Black - Lucande
RRP RON 1.142,00
În stoc acum
Afișați 36 din 1844 produse
Unele lămpi din metal au un aspect și un farmec inconfundabil industrial, care se potrivește perfect în stilurile de decor industrial, de inspirație vintage și chiar modern, care doresc să combine un element de design rustic cu o sursă de lumină. Acest stil este popular în acest moment, deoarece atingerea neconvențională și brută oferită de lămpile din metal este garantat să impresioneze. Dacă, pe de altă parte, aveți un decor minimalist, conștient de design și plin de culoare, o lampă din metal brut poate fi o modalitate excelentă de a adăuga un contrast interesant și neconvențional la restul casei, datorită metalului rece care atrage atenția. Lămpile industriale oferă adesea o lumină albă caldă și confortabilă, ceea ce le face mai populare pentru a crea o atmosferă relaxată acasă decât pentru a ilumina fabricile. Între timp, lămpile industriale din metal servesc, de asemenea, ca piese de declarație rustice minunate, care contribuie la o notă estetică, rece și sculpturală la decorul dvs.

Bineînțeles, puteți obține și o lampă de metal cu un strat colorat care creează o expresie caldă, confortabilă, vie și dinamică. În timp ce un abajur pastelat contribuie la o expresie calmă și blândă, care se potrivește perfect cu restul decorului tău, o culoare mai aprinsă adaugă o notă unică, deoarece este mai atrăgătoare și atrage atenția, ceea ce o face foarte potrivită dacă vrei să adaugi un element decorativ în cameră. Alte lămpi din metal nu sunt nici acoperite și nici nu au un aspect industrial brut - în schimb, au o suprafață periată, lucioasă sau mată, care conferă lămpii un aspect exclusivist și modern, care se potrivește perfect cu majoritatea stilurilor de decor.

Indiferent de tipul de lampă metalică pe care îl căutați, gama noastră valoare pentru bani găzduiește diverse lămpi metalice, cum ar fi lămpi de perete cu și fără senzori, lămpi de grădină pentru exterior cu și fără senzori, lămpi de podea, lămpi suspendate, lămpi de masă, lămpi cu celule solare și spoturi încastrate pentru interior și exterior. Cu alte cuvinte, suntem încrezători că avem lampa perfectă pentru dumneavoastră! Dacă doriți să răsfoiți și mai multe lămpi metalice, puteți găsi restul colecției noastre acolo.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!