Aromas del Campo Lampi

Aromas del Campo, un brand de iluminat recunoscut din Spania, a fost o stea strălucitoare pe piață încă de la înființarea sa în 1986 în Valencia. Aromas del Campo a fost întotdeauna dedicată furnizării de produse care combină stilul, funcționalitatea și accesibilitatea. Filozofia lor de design include linii curate și forme simple, dar întotdeauna cu o notă de estetică unică Aromas. O caracteristică specială a gamei lor este utilizarea unor materiale care în mod tradițional au fost trecute cu vederea în industria de iluminat, cum ar fi marmura, lemnul și ceramica, care adaugă o dimensiune suplimentară de eleganță și rafinament lămpilor lor. Cu toate acestea, metalul și sticla rămân elemente-cheie care creează un echilibru între soliditate și ușurință în designul lor. Plonjați în gama lor excepțională mai jos!
Holm Veioză - Aromas del Campo
Din nou în stoc pe: 28-06-2024
Afișați 36 din 37 produse

Istoria lui Aromas del Campo - de la potpourri la inovații luminoase


A început ca o companie modestă care producea potpourri de flori uscate și produse aromatice. Dar, în timp, compania a evoluat și a început să exploreze lumea iluminatului, creând frumoase lămpi de masă din sticlă umplute cu aceleași flori uscate. După ce și-au stabilit amprenta pe piață, și-au mutat producția în orașul pitoresc Bétera din Valencia, unde și-au putut centraliza operațiunile și distribuția internațională.

Sustenabilitatea - angajamentul Aromas del Campo pentru un viitor mai verde


Sustenabilitatea este o piatră de temelie a modelului de afaceri al Aromas del Campo. Aceștia cred în rolul companiilor de a face schimbări în direcția unui viitor mai verde, motiv pentru care au pus în aplicare o strategie cuprinzătoare de promovare a sustenabilității în activitatea lor. Aceasta implică concentrarea pe durabilitatea produselor lor, pe eficiența sistemelor de iluminat și pe posibilitatea reutilizării, reciclării și eliminării corespunzătoare la sfârșitul duratei de viață a produsului.

Nooi Pendant - minimalism modern cu iluminare puternică


În gama lor, veți găsi o mare varietate de lămpi de masă, pandantive, lămpi de podea, aplice și plafoniere, toate acestea îmbinând funcționalitatea și estetica într-un mod elegant, care le face potrivite pentru toate tipurile de stiluri de design interior. Pandantivul Nooi este un exemplu excelent al angajamentului Aromas del Campo față de minimalismul modern combinat cu un iluminat puternic. Silueta sa elegantă și liniile simple oferă un aspect curat și sofisticat, perfect pentru casele sau birourile moderne. Dar sub exteriorul său elegant se ascunde o sursă de lumină puternică, care creează un iluminat confortabil și eficient, ideal atât pentru mediile de lucru, cât și pentru cele de relaxare.

Abbacus aplice și pandantiv - funcționalitate și frumusețe unite


Seria Abbacus demonstrează abilitatea Aromas del Campo de a combina funcționalitatea cu estetica într-un mod impresionant. Aplicația de perete oferă o sursă de lumină subtilă și elegantă care adaugă o notă de rafinament oricărei încăperi, în timp ce pandantivul fură atenția cu aspectul său izbitor și fasciculul de lumină puternic. Ambele produse combină designul distinctiv al Aromas cu caracterul practic, ceea ce le face să fie alegeri populare în rândul pasionaților de design din întreaga lume.

Lama de podea Elli și lampa de perete Elma - frumusețe și eleganță atemporală


Atât lampa de podea Elli, cât și lampa de perete Elma sunt exemple ale abilității Aromas del Campo de a crea soluții de iluminat atemporale. Designul lor frumos și iluminarea subtilă adaugă o aură de eleganță și frumusețe oricărui spațiu. Cu o construcție durabilă și o măiestrie excepțională, aceste lămpi nu sunt doar un element funcțional, ci și un detaliu frumos de design interior care va atrage, fără îndoială, privirile și admirația oaspeților dumneavoastră.

Pandativ Aloa - Lampă Aromas del Campo cu o frumusețe de inspirație organică și o atmosferă relaxantă


Pandantivul Aloa este o completare remarcabilă a gamei Aromas del Campo, cu designul său de inspirație organică și lumina sa blândă și plăcută. Forma și textura unică creează un sentiment de armonie și calm în orice încăpere, fiind ideală pentru relaxare și confort. Cu pandantivul Aloa, Aromas del Campo aduce frumusețea și pacea naturii în casă.

Aromas del Campo continuă să fie o figură de frunte în industria de iluminat, combinând estetica, funcționalitatea și sustenabilitatea într-un mod unic și inspirat. Cu gama lor de corpuri de iluminat frumoase și inovatoare, continuă să lumineze diferite interioare din întreaga lume, contribuind în același timp în mod pozitiv la un viitor mai verde.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!