&Tradition Lampi

&Tradition este o companie daneză de design, fondată în 2010 cu viziunea de a crea design cu accent pe tradiție și inovație. La &tradition veți găsi o colecție unică de mobilă frumoasă și corpuri de iluminat atemporale, care se întinde din anii '30 până în prezent și cuprinde lucrări ale unor designeri recunoscuți la nivel internațional. &tradition se străduiește să creeze un design atemporal, născut atât din tradiție, cât și din revoluție. &tradition respectă vechii maeștri - care au fost avangardiști la vremea lor - și, în același timp, îi salută pe noii designeri care creează icoanele viitorului.
Afișați 36 din 170 produse
&Tradition își propune să combine tradițiile și valorile nordice cu designul modern. Majoritatea lămpilor &tradition sunt proiectate de Verner Panton. Calitatea este prioritatea numărul unu - dar estetica designului și metodele de producție sunt, de asemenea, fenomenale.

&tradition experimentează foarte mult cu modelele sale și lucrează mereu la dezvoltarea de noi tehnici de fabricare a luminilor și lămpilor. Proiectele sunt provocatoare și revoluționare și urmăresc să redefinească modalitățile de a combina materiale, funcții și forme.

Colecția &tradition include atât modele noi, cât și clasice, cum ar fi atemporalul și mereu popularul Flowerpot de Verner Panton.

Brandul danez a fost înființat în 2010, bazat pe principiul că tradiția și inovația merg mână în mână. Colecția de produse a companiei include mobilier și corpuri de iluminat din 1930 până în prezent.
&tradition este renumit pentru lămpile sale distinctive și interesante. Filozofia companiei o ajută să creeze un univers de oportunități nelimitate, în care măiestria se întâlnește cu arta. Funcționalitatea întâlnește forma. Materialul întâlnește potențialul. Este nordic și este &tradition. Compania lucrează în mod constant pentru a lucra la moștenirea noastră culturală. Designul modern, recondiționarea, reinventarea materialelor, tehnicilor și formelor - acestea sunt obiectivele companiei, toate acestea fiind clar exprimate prin modelele lor.

&tradition este un brand care respectă natura care le furnizează materiile prime. Compania crede, de asemenea, în modele durabile, subliniind că scopul lor este de a aduce laolaltă măiestria solidă și designul modern. &tradition combină lucrări ale marilor designeri din trecut și ale viitorilor mari designeri. Proiectele sale se concentrează pe margini moi, rotunde, care te fac să simți că materialele sunt răsfățate. Marca înregistrată &tradition este catalogul lor, care este plin de produse clasice, relansate și noi.

În prezent, &tradition colaborează cu designuri ale unor arhitecți internaționali celebri. Frumoasa colecție de produse este formată din clasica Arne Jacobsen Lama Bellevue și canapeaua Flemming Lassen Mayer. Acest lucru înseamnă că firma are întotdeauna o colecție de produse interesante în ofertă - un alt produs interesant fiind lampa de masă Milk de Norm Architects. Lampa produce o strălucire blândă și o funcție de reglare a intensității luminoase încorporată, ceea ce o face perfectă atât pentru locurile de muncă, cât și pentru spațiile confortabile de acasă.

Colecția de produse include, de asemenea, Mega Lightbulb, care este echivalentul unui fulger poetic. Micile neregularități din sticla suflată manual înseamnă că fiecare pendul este unic, ceea ce adaugă un plus de istorie lămpii. Mega Lightbulb oferă un design și un iluminat de înaltă calitate. &tradition are în ofertă o gamă de alte lămpi unice și irezistibile.

&tradition vă poate ajuta să vă personalizați casa într-un mod pe care nu l-ați fi crezut posibil. Adăugați o notă senzuală și elegantă casei dvs. Creierele avangardiste din spatele brandului sunt mereu în căutare de produse care vor deveni în cele din urmă clasice, cum ar fi Lama de masă Milk de la NORM. Compania are o perspectivă globală și este mereu în căutare de talente internaționale. Are cerințe ridicate în materie de calitate, iar facilitățile de producție sunt alese de la caz la caz, având în vedere un set specific de criterii.

Citiți mai multe pe site-ul web al &tradition aici.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!