Lampi de Exterior

Când vine vorba de lămpi de exterior și de alte tipuri de iluminat exterior, acum este mai ușor ca niciodată să găsiți soluția potrivită - de la cele clasice testate în timp la alegeri mai puțin tradiționale, într-o gamă de materiale interesante.

Avem lămpi de exterior de la producători danezi precum &tradition și Le Klint, precum și de la mărci italiene precum Flos, Luceplan, Artemide, Kartell și Foscarini.

Toate lămpile noastre de exterior sunt livrate cu becuri.

Puteți găsi mai multe informații despre siguranță și codurile IP aici.
Afișați 36 din 2284 produse
Există ceva mai enervant decât să stai în fața ușii de la intrare pe întuneric, bâjbâind în încercarea de a găsi cheia potrivită pentru a intra? Nu trebuie să fie așa, iar lămpile de exterior sunt soluția! Aici, la Lampemesteren, avem lămpi de exterior de cea mai bună calitate de la cei mai cunoscuți designeri și producători din lume. Indiferent de situație, avem lampa de exterior potrivită pentru tine.

Dacă terasa dvs. are nevoie de ceva mai multă lumină într-o seară de vară, Lama suspendată de exterior Gregg Medium este o alegere perfectă - elegantă și confortabilă în același timp și care oferă o lumină încântătoare și confortabilă.

Dacă aveți chef să vă arătați cel mai nou proiect de grădină sau să puneți în lumină partea cea mai bună a casei dumneavoastră, lampa de exterior Nautiluz Square LED în antracit de la Lumiere este ideală. Ea strălucește o lumină precisă și concentrată exact pe lucrurile pe care doriți să le evidențiați. Este mică și discretă, dar cu un efect de iluminare mare.

Lămpi de exterior cu LED

.
Din ce în ce mai mulți oameni aleg surse de lumină cu LED pentru lămpile de exterior. De aceea, avem o selecție largă de lămpi de exterior cu LED-uri încorporate. Acestea economisesc energie și nu trebuie să vă faceți niciodată griji cu privire la schimbarea becurilor, deoarece acestea sunt încorporate și vor dura pe toată durata de viață a lămpii. Multe dintre lămpile noastre de exterior pot fi folosite și în interior, de exemplu în cabina de duș sau într-un hol întunecat care are nevoie de ceva puțin diferit.

Mulți clienți aleg Box Mini Up/Down lampa de perete pentru exterior pentru bucătăriile lor. Lampa are un design super-stilos, oferă multă lumină și nu este sensibilă la umiditate. Putem recomanda, de asemenea, Lupa de perete pentru exterior David Superlight pentru locuri cum ar fi copertinele pentru mașini și de-a lungul laturii casei - această lampă are un design minunat, atemporal, care nu se va demoda niciodată. Arată grozav în toate mediile diferite și oferă o lumină curată și confortabilă, fără să strălucească și să orbească privitorul. Lampa este disponibilă în 5 culori și poate fi utilizată atât cu becuri LED, cât și cu becuri economice.

Lămpi de exterior galvanizate sau negre

.
Multe lămpi de exterior sunt galvanizate - li s-a aplicat un strat de zinc care previne rugina și le păstrează un aspect plăcut de-a lungul anilor. Majoritatea obiectelor metalice concepute pentru utilizare în exterior - de la scări la parapeți de protecție de pe marginea drumurilor - sunt galvanizate, astfel încât această culoare specială este larg răspândită și ușor de recunoscut. Este foarte populară - la urma urmei, este greu să dai greș cu un finisaj metalic clasic.  Lămpile de exterior negre, totuși, apar ca alternativă la produsele galvanizate. Acestea creează un pic mai mult contrast cu mediul înconjurător, ceea ce face ca lumina pe care o oferă să fie mai distinctă. Dacă vă place ideea de a adăuga textură, structură și linii curate în casa dvs., atunci o lampă neagră este cu siguranță alegerea potrivită.

Lămpile de exterior pentru perete sau pat de flori

.
Dacă sunteți în căutarea unei lămpi decorative de exterior pentru gazon sau pentru plantarea peisajului, atunci Lămpi Eggy Pop de la CPH Lighting, într-o gamă de dimensiuni, ar putea fi perfectă pentru dumneavoastră. Copiii le adoră, sunt rezistente și arată grozav oriunde le-ai pune.

Dacă aveți nevoie de o lampă pentru un perete exterior, vă putem recomanda Pagode LED Wall Lamp de la Seslef. Are un design clasic cu o notă modernă care o face să iasă în evidență din mulțime fără a părea în niciun fel ciudată. Este un câștigător sigur dacă sunteți în căutarea unei lămpi frumoase care să ofere multă lumină.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!