Kartell Lampi

Kartell a fost fondată în Italia în 1949 de către inginerul chimist Giulio Castelli. Castelli a început prin a produce produse din plastic pentru industria auto. Ulterior, compania s-a extins la produse din plastic pentru uz casnic și, în cele din urmă, la lămpi de design. Profilul și istoria Kartell se caracterizează prin design modern și tehnologie înaltă în legătură cu producția de produse din plastic revoluționare. Gama lor de produse conține o listă lungă de modele de renume mondial create de nume legendare precum Ron Arad, Antonio Citterio, Michele De Lucchi, Ferruccio Laviani, Piero Lissoni, Vico Magistretti, Enzo Mari, Alberto Meda, Paolo Rizzatto și Philippe Starck. Toți acești designeri au apreciat bogăția de cunoștințe pe care Kartell o are în ceea ce privește tehnologia plasticului și modalitățile inovatoare prin care plasticul poate contribui la viața modernă. Colecția de lămpi de designer Kartell include incredibil de frumoasa Bourgie - un bestseller absolut. Stilul său baroc funcționează bine în multe case - luminează frumos o cameră, iar lampa este un decor în sine.

În ultimii ani, lampa FL/Y a luat cu asalt listele de bestselleruri. FL/Y este o lampă suspendată cu un abajur mare și transparent, realizată într-o gamă largă de culori, și se potrivește în orice situație și în orice casă.
Afișați 36 din 256 produse
Kartell are peste șaizeci de ani de experiență în proiectarea mobilierului clasic și a corpurilor de iluminat din plastic și, în mare parte, datorită acestei experiențe, compania este renumită la nivel internațional pentru modelele sale italiene și internaționale.
Așadar, dacă sunteți în căutarea unei lămpi de designer unice care să nu vă coste un braț și un picior, ar trebui să luați în considerare posibilitatea de a arunca o privire la colecția de lămpi de la Kartell - cu siguranță veți găsi ceva care să se potrivească exact stilului dumneavoastră.
Kartell a fost un creator de tendințe încă din prima zi, datorită selecțiilor sale de produse moderne și la modă. În ultimii ani, compania a început să se concentreze mai mult pe producerea de lămpi din plastic deosebite, care combină calitatea cu forme plăcute și culori uimitoare. Sortimentul de produse este atât de variat, încât Kartell nu este nimic mai puțin decât un super-brand. Din 1949, compania a intrat de mai multe ori în istoria designului italian prin combinarea creativității cu inovația și farmecul pentru a crea colecții unice de icoane de stil din plastic. Colecțiile sale sunt întruchiparea originalității, a variației și a profunzimii.
În perioada în care a fost o companie activă, Kartell a reușit să schimbe modul în care ne gândim la plastic. În timp ce înainte ne gândeam la plastic în termeni de funcționalitate, acum îl vedem ca pe un produs de lux care ne poate ajuta să ne decorăm casele. Kartell dezvoltă modele noi în permanență și fiecare model nou ne arată că talentul său pentru inovație este constant. Nu există nicio îndoială că acesta este un brand pe care îl vom vedea și mai mult în viitor. Kartell este un brand care combină moda și designul interior. Printre partenerii săi se numără creatori de modă precum Missioni și D&G. Scopul creațiilor Kartell este de a pune la dispoziția consumatorilor particulari produse la modă și unice - la prețuri rezonabile.
În Scandinavia, Kartell este cunoscut în principal pentru uimitoarea sa lampă Bourgie, care este disponibilă într-o gamă largă de culori și dimensiuni. Kartell colaborează cu designeri recunoscuți la nivel internațional, cum ar fi Philippe Starck, pentru a crea modelele sale atemporale, care se potrivesc oricărei părți a casei.
Calitățile care caracterizează Kartell sunt creativitatea, tehnologia, farmecul, funcționalitatea, calitatea și inovația. Alături de o viziune strategică pentru distribuție, această combinație neobișnuită de factori a contribuit masiv la succesul constant pe care Kartell l-a înregistrat. Compania este remarcabil de bine informată și datorită acestei abundențe de cunoștințe are sub control tehnologia și utilizările inovatoare ale plasticului său. Lămpile sale oferă de obicei culori transparente sau îndrăznețe. Dacă sunteți în căutarea unui produs care să atragă atenția, Kartell este soluția potrivită. Colecțiile companiei constau într-o selecție de lămpi suspendate, lămpi de masă, lămpi de podea și lămpi de perete.

Deși lampa pendel Ge' a companiei are o formă destul de standard, expresia sa este unică. Combinația dintre o formă estetică, o iluminare minunată și un abajur sintetic face ca această lampă să fie unul dintre cele mai speciale produse din colecția Kartell. Este o lampă fenomenală pentru a vă ajuta să creați cadrul perfect pentru designul dvs. interior.
Un alt exemplu remarcabil din colecția Kartell este modelul Bloom. Modelul Bloom oferă o formă florală care atrage atenția și produce o iluminare moale și confortabilă. Este perfectă pentru orice cameră de zi - și nu ar arăta deloc rău nici deasupra mesei.

Avem o selecție largă, așa că faceți o călătorie prin acest univers plastic - unul plin de clasici ai designului care creează moda în loc să o urmeze.

Puteți vedea, de asemenea, site-ul propriu al Kartell aici.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!