Lampi din lemn

Aduceți exteriorul înăuntru cu o lampă frumoasă din lemn din gama noastră valoare pentru bani. Lemnul poate conferi camerei o senzație de lumină și calm, iar materialul clasic a fost întotdeauna un element important al decorului scandinav exact din acest motiv. O lampă mică de masă din lemn poate face o diferență masivă într-un birou monocrom, iar în camera de zi și în bucătărie, o lampă de podea din lemn sau o lampă suspendată din lemn poate adăuga acea notă de atmosferă de care decorul dvs. are nevoie.

Acest material versatil vine în diverse abajururi în funcție de tipul de lemn, astfel încât puteți obține o gamă largă de expresii. Fagul, mesteacănul și frasinul sunt de culoare deschisă și contribuie la o expresie luminoasă și aerisită, în timp ce stejarul, mahon și nucul contribuie la un sentiment de calm și atmosferă cu nuanțele lor mai închise. Găsiți gama noastră valoare pentru bani mai jos - și tryk herconsultați colecția noastră completă aici!
Arina Lustră Pendul White/Wood - Lindby
RRP RON 1.015,00
Așteptat în: 4 - 6 zile
Afișați 36 din 389 produse
O lampă din lemn este un produs minunat, care contribuie la confortul, atmosfera, luminozitatea și vibrația casei tale. Lămpile din lemn vin în toate formele și dimensiunile și, indiferent dacă sunteți în căutarea unei lămpi de podea, plafonieră, lampă de masă sau lampă suspendată din lemn, suntem siguri că veți găsi ceea ce căutați în selecția noastră. Avem lămpi în toate variantele, de la lemn masiv la laminat, și există lămpi în fiecare gamă de preț. Această selecție face parte din gama noastră valoare pentru bani - dacă doriți să vedeți colecția noastră completă de lămpi din lemn, o puteți găsi click aici!

Lămpile din lemn sunt o modalitate ușoară și elegantă de a aduce o notă de viață în cameră. Datorită senzației sale naturale, lemnul contribuie la o notă organică - iar cu venele și textura sa, lemnul tratat aduce o senzație naturală uimitoare în orice cameră.

Elementul natural contribuie la senzația de casă - și dacă locuiți într-un loc cu pereți albi și decoruri discrete, lemnul este o modalitate excelentă de a aduce o notă de atmosferă în cameră. O lampă din lemn se evidențiază în primul rând pe ea însăși, după care își pune în evidență lumina din jur. În acest scop, vă recomandăm un tip de lemn mai închis, deoarece acesta va contribui mai mult la un contrast decorativ. Lemnul precum stejarul, mahon și nucul contribuie la un sentiment de calm și eleganță greu de egalat. Venele întunecate, texturile interesante și nuanțele profunde stau mărturie a istoriei și a copacilor puternici din care provine lemnul.

Pe de altă parte, puteți introduce lumină, aerisire și viață cu tipuri de lemn mai ușoare. Mesteacănul, frasinul și fagul sunt toate destul de ușoare și, deși prezintă și ele o mulțime de texturi, nuanțele lor nu sunt la fel de profunde, ceea ce înseamnă că arată mai ușor în decorul dvs. Lemnul deschis este o modalitate uimitoare de a sparge un decor mai întunecat sau de a crea un sentiment de spațiu în interioarele aglomerate.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!