Lumânări LED

În zilele noastre, lumânările alimentate cu baterii sunt atât de asemănătoare cu cele reale, încât poate fi greu să le deosebești de cele reale. Gama noastră de lumânări cu LED include câteva alternative uimitoare la lumânarea clasică, care nu fac compromisuri în ceea ce privește aspectul sau atmosfera confortabilă. Cu lumini LED, nu mai trebuie să vă faceți griji în privința siguranței, deoarece lampa nu se încălzește prea tare și, prin urmare, nu poate da foc materialelor inflamabile. În același timp, copiii și animalele nu se pot arde la lumină - în cel mai rău caz, lumina rămâne fără baterie.

Afișați 36 din 45 produse
Din diverse motive, lumânările cu LED-uri au devenit populare în ultimii ani. În primul rând, luminile artificiale creează o atmosferă la fel de confortabilă ca și lumânările tradiționale, fără problemele suplimentare prezentate de lumânările vii. Particulele de funingine, de exemplu, au fost puternic criticate, deoarece sunt la fel de dăunătoare pentru sănătate ca și particulele de motorină de la mașinile mari. Nu este o idee rea să schimbați lumânările dăunătoare și inflamabile cu lumânări LED sigure, care pot fi de fapt greu de distins de lumânările "adevărate". În plus, nu trebuie să vă faceți niciodată griji cu privire la stingerea lumânărilor înainte de a adormi sau de a ieși din casă, deoarece lumânările artificiale cu LED nu prezintă un risc real de incendiu.

Vreți să evitați supraîncălzirea micilor dvs. felinare? Atunci ia în considerare folosirea unei Sfeșnice LED cu flacără pâlpâitoare. Cel mai comun tip de lumânare este lumânarea tealight, dar dacă doriți o alternativă durabilă, mai bună pentru mediu și pentru portofelul dumneavoastră, o LED Tealight este o alternativă excelentă. Dacă sunteți mai degrabă genul de persoană care preferă lumina conică, atunci vă va plăcea cu siguranță LED Tapered Light, care se potrivește perfect în suportul dvs. preferat de lumânări. Multe dintre lumini pot fi controlate cu ajutorul unui Remotorul inteligent, permițându-vă să aprindeți sau să stingeți una sau mai multe dintre Lumini Uyuni, să le atenuați pe trei niveluri de luminozitate și să setați un temporizator pentru 4, 6, 8 sau 10 ore, după care se sting automat. Lumânările artificiale sunt o modalitate excelentă de a vă bucura de o strălucire moale, confortabilă și confortabilă timp de ore întregi, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la pericolul de incendiu.

Avantajele lumânărilor LED cu flăcări mobile, telecomenzi sau temporizatoare

.
Dacă doriți o lumină care să arate ca cea reală, fără a fi rea pentru climatul interior sau pentru finanțele dvs., atunci luați în considerare utilizarea unei lumânări LED cu o flacără frumoasă în mișcare. Aceasta vă oferă aceeași lumină constantă și estetică ca o lumânare vie, fără toate grijile clasice care vin cu cea reală. Poți să te întinzi pe pat sau pe canapea până când adormi, bucurându-te de priveliștea luminii minunate care își intră în drepturi atunci când se lasă întunericul, și în niciun moment nu trebuie să te îngrijorezi de un potențial pericol de incendiu.

În zilele noastre, puteți obține chiar și o lumânare cu LED cu temporizator, astfel încât trebuie doar să setați temporizatorul și să lăsați lumina să se stingă automat după un anumit interval de timp, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la consumarea bateriilor atunci când sunteți plecat din casă. Există multe avantaje în utilizarea lumânărilor LED cu telecomandă, inclusiv opțiunea de a schimba luminozitatea după cum considerați necesar, astfel încât să aveți întotdeauna atmosfera perfectă. Nici măcar nu trebuie să aprindeți sau să stingeți lumânările individuale, riscând să stricați expresia de design sau o parte decorativă a decorului dvs. Cu o lumânare alimentată cu baterii, puteți schimba lumânările cu durată scurtă de viață cu o soluție durabilă care vă va lumina locuința pentru mulți ani de acum încolo.


Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!